Jump to content

Intrebare...

deathrow

Recommended Posts

Mie mi s-a spart pur si simplu pompa.

Nu cred ca iti dai seama cand e pe duca. Eu mi-am dat seama cand brusc acul s-a dus glont la rosu, am oprit masina si ieseau aburi. Dar tone de aburi, ca pe moment n-am putut diagnostica pe unde naiba iese, am zis ca a plesnit chiulasa sau cine stie ce pe la motor. Apoi am bagat apa si mergeam 10-15km, pac iar se incalzea, iar trageam pe dreapta, adaugam, si tot asa pana la Cluj din Miercurea Sibiului (nu ma intreba de unde am facut rost de apa :blink: ).

Si totusi de unde ai facut rost de apa? :blink: sper ca n-ai acut ca in bancu ala cu "Pentru pace si popor..."

La mine (din cate tin eu minte ca nu mi-am mai condus masina de vreo 2 luni) se aude un usor scartait de la ceva care se invarte, pana se incalzeste motorul... Nu creste temp la apa sau chestii de astea... Ma gandeam ca poate o fi pompa de apa. Oricum am sa o schimb shi am sa vad atunci.

De termostat stie careva?

Termostatul costa 85 de euro la Filaret

114591[/snapback]

scump domle, scump, dincolo era mai ieftin... tre sa arunc un ochi sa vad cat e aci. Am o usoara pierdere de lichid de racire shi nici pana acum nu stiu de unde e... Cica se intampla frecvent sa fie de la termostat... si nu se vede daca nu te uiti chiar acolo in sufletul lui... Ce ma enerveaza sa iau piese asa de-ampixu :blink:

Merci de info alex... sper ca nu te-ai dus la filaret numa ca am intrebat eu acuma cat e termostatu :)

Si totusi de unde ai facut rost de apa?  :blink: sper ca n-ai acut ca in bancu ala cu "Pentru pace si popor..."

La mine (din cate tin eu minte ca nu mi-am mai condus masina de vreo 2 luni) se aude un usor scartait de la ceva care se invarte, pana se incalzeste motorul... Nu creste temp la apa sau chestii de astea... Ma gandeam ca poate o fi pompa de apa. Oricum am sa o schimb shi am sa vad atunci.

De termostat stie careva?

114584[/snapback]

ai schimbat cumva recent curelele de la clima,alternator..??La mine le-am schimbat nu demult si dimineata la rece se aude un suierat in paralel cu turatia motorului...si dupa ce se incalzeste parca dispare.Cred ca orbul si betivul ala care mi-a schimbat curelele si intinzatoarele ceva nu a pus cum trebuie acolo!!!

Nu le-am schimbat recent... si oricum daca nu ti le-ar fi pus bine ar fi trebuit sa sara de la locul lor. Oricum ca sa fii tu sigur si impacat, ridica capota si uita-te. E foarte simplu sa le dai jos si sa le pui la loc. Eu am facut deja treaba asta de vreo 3-4 ori. Singurul lucru la care tre sa ai grija e traseul curelei si sa fie intrate striatiile de pe curea in canalele de pe fulii...

Bafta.