Jump to content

Recommended Posts

Am si eu o problema la faruri, mai exact la farul din dreapta. Este vorba de un E46 din 2003, masina are xenon de fabrica. Problema este ca farurile nu mai au aceeasi intensitate ca la inceput, cel putin farul din dreapta vede mult mai slab decat farul din stanga, am incercat sa le reglez , dar degeaba tot aceleasi ''preformate''. mentionez faptul ca am cumparat 2 becuri noi D2S originale Bmw de pe Augsburg. A mai avut cineva aceasta problema? Edited by TiberiuA

am avut si eu aceeasi problema cand am cumparat masina,la fel am si eu xenon din fabrica si becurile d2s....le am schimbat dar nu am cumparat originale ce altceva aftermarket.Cele originale au 4300k daca bine tin minte,insa eu am luat de 6000k si sa rezolvat problema.

am avut si eu aceeasi problema cand am cumparat masina,la fel am si eu xenon din fabrica si becurile d2s....le am schimbat dar nu am cumparat originale ce altceva aftermarket.Cele originale au 4300k daca bine tin minte,insa eu am luat de 6000k si sa rezolvat problema.

eu am pus pe masina si originale de pe augsburg 4300k, si aftermakret (turcesti) de 6000k si tot nu au dat roade, cineva a zis ca s'a topit materialul acela din spatele lupei, cel de culoare crom si ca trebuie schimbat.

• 2 weeks later...
asa este. se afuma oglinda aia ce reflecta lumina din spatele lupei. asa am patit si eu. cand am cumparat masina farul din dreapta lumina bine dar cel din stanga parca era o lumanare. am demontat farul si am lipit pe acea oglinda care e din plastic foita de aluminiu de ala alimentar. acum toate sunt bune si frumoase. farurile bat la fel de bine. este un topic deschis aici pe forum cu toti pasii lucrarii. bafta si spor la treaba.

aveti grija ce becuri puneti pe masina.. eu din cauza lor am patit :

daca stiam ce se poate intampla, aveam si eu grija mai mare..

tu ai pus instalatie xenon aftermarket, nu doar becuri pe o instalatie xenon OEM. Oricum, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, daca intr-adevar cauza a fost instalatia xenon afermarket ar trebui sa ''discuti'' un pic cu cel ce a pus-o si sa il cam bagi la plata daca mai aveai garantie la ea.