Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

scartait usa e39

b0ssicul

Recommended Posts

scartait usa e39....salut am si eu o problema imi scartie usa de la sofer la e39 520d-ul meu...numai cand o deschid si asta am observat pe timp de vara cand sta mai mult in soare ce pot sa-i fac sa nu mai scartie stiu ca exista un spray care se pulverizeaza la balamalele usii dar nu mai stiu cum ii zice la acel spray daca are cineva vreo idee va rog sa-mi ziceti si mie merci mult...

wd40, ulei de motor, ulei de cutie, antigel, vaselina, spray cu vaselina.. samd

bolturile de la balamalele usilor au mici garnituri de plastic si nu cred ca alea scartaie, mai degraba boltul de la tija care iti da capatul de cursa la deschiderea usii.

Mai mult ca sigur tija este, am avut aceeasi problema, iar daca ii dai cu ceva gen vaselina, adica sa alunece ai sa te lovesti de alta problema: o sa iti vina usa peste tine. Eu am folosit spray pt. contacte si vad ca problema s-a rezolvat. :twoup:

Mai mult ca sigur tija este, am avut aceeasi problema, iar daca ii dai cu ceva gen vaselina, adica sa alunece ai sa te lovesti de alta problema: o sa iti vina usa peste tine. Eu am folosit spray pt. contacte si vad ca problema s-a rezolvat. :twoup:

unde gasesc si eu un spray d'asta si cam ce bani este unul???

vezi la carrefour....este vreo 40 lei

rectific,verificat de mine vizual :twoup:

WD-40 LUBRIFIANT 100ML pret 8.90

WD-40 LUBRIFIANT 200ML in promotie pret 8.69

am dat ieri cu spray degripant si cu vaselina si nimic...parca s-a mai dus putin din scartait nu stiu ce sa-i mai fac sa se duca de tot!!!:)

vezi la carrefour....este vreo 40 lei

rectific,verificat de mine vizual :twoup:

WD-40 LUBRIFIANT 100ML pret 8.90

WD-40 LUBRIFIANT 200ML in promotie pret 8.69

am dat ieri cu spray degripant si cu vaselina si nimic...parca s-a mai dus putin din scartait nu stiu ce sa-i mai fac sa se duca de tot!!!:)

am dat azi si cu wd 40 si tot scartaie....nu stiu care e ideea ce sa-i fac cine are idee sa-mi dea si mie un mesaj privat...sau cine-a mai patit poate poate sa-mi zica exact unde sa dau cu spray-ul ala sa nu mai scartaie c-am dat cam peste tot cu el si tot scartaie:(

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=41&fg=40

boltul 4 sa fie bine batut-centrat-are un manson de cauciuc peste el, si baga ulei si in piesa 15

pai am dat cu spray-ul in piesa 15(e aia care vine inauntrul fetei de usa,nu?)si boltul 4 e ala care este situat in aripa acolo nu?...la ambele tre sa indepartezi cauciucurile alea ca sa ai acces mai bun,nu?

exact + balamalele mari, asculta mai bine zona din care scartaie, poate e vreun plastic de la usa sau chiar fata de usa, cheder.. samd, la fel - WD rezolva..

p.s. incuietoarea ai verificat-o, poate nu mai are plasticul ala de protectie si de acolo si scartaitul

p.s.2 spray din abundenta, nu face economie..

Edited by Gago