Jump to content

no,mi-am luat si io 330D

kewlya

Recommended Posts

ma surprinde pe zi ce trece masina asta. astazi am descoperit ca atunci cand bag in marsalier, oglinda din dreapta mi se regleaza automat incat sa vad partea de jos a drumului, cand bag bag inapoi in a 1-a , mi se regleaza automat inapoi cum a fost inainte

ma surprinde pe zi ce trece masina asta. astazi am descoperit ca atunci cand bag in marsalier, oglinda din dreapta mi se regleaza automat incat sa vad partea de jos a drumului, cand bag bag inapoi in a 1-a , mi se regleaza automat inapoi cum a fost inainte

116107[/snapback]

Asta numai daca ai comutatorul de selectat oglinda pe pozitia "oglinda de la sofer". Cind nu vrei sa faca asa (ca deh, vrei sa vezi in spate si nu bordura) o comuti la cea din dreapta. Da' scrie-n manual, pare-mi-se :blink:

In curand o sa merg si eu intr-un Lincoln,si voi verifica :blink:

116210[/snapback]

prietenul meu cu care stateam in state in chirie, avea un golf 4, 2.0 benzina, si i s-a stricat ceva la motor si l-a dus la reparat, pt ca piesele nu erau pe stoc si masina trebuie sa stea in jur de 1 sapt in service, ca-i mai face si ceva body work ca a si frekat-o putin, i-au dat aia de la service un cadilac din 2002, motor v8, 4000 benzina. a lasat la reparat o masina de 6000 dolari si i-au dat in schimb una de 20.000 sa se plimbe cu ea pana o repara. asta da service :) acuma nu stiu cat costa cadilacu ala exact, ziceam si asa, dar oricum tre sa fie scump

post-667-1156117080_thumb.jpg

prietenul meu cu care stateam in state in chirie, avea un golf 4, 2.0 benzina, si i s-a stricat ceva la motor si l-a dus la reparat, pt ca piesele nu erau pe stoc si masina trebuie sa stea in jur de 1 sapt in service, ca-i mai face si ceva body work ca a si frekat-o putin, i-au dat aia de la service un cadilac din 2002, motor v8, 4000 benzina. a lasat la reparat o masina de 6000 dolari si i-au dat in schimb una de 20.000 sa se plimbe cu ea pana o repara. asta da service :blink: acuma nu stiu cat costa cadilacu ala exact, ziceam si asa, dar oricum tre sa fie scump

116223[/snapback]

Asta e un pic mai vechi,DeVille.Pai cam asa este 20.000,ca nou e cam 45000.

• 1 month later...

Salut man, o mica nelamurire. Ai dat 11.000 pe ea acolo plus 5000 vama, plus vreo 1000 reparatii plus vreo 500 drum si acte, adica un total de aprox 16.500 .

Chestia e ca la acest pret gaseai masina si in RO, potae mai ieftin poate putin mai scump dar oricum, nu pare o afacere foarte buna. Gresesc?

Cine erau acei handleri, le-ai platit vreun comision, cum ai dat de ei? :blink:

• 1 year later...