Jump to content

Vand radio-cd Business

Recommended Posts

Vorbesti de cel original, sau de vreunul aftermarket? Pune niste poze te rog.

nu se intelege bine din titlu ca e cel original ? :twoup: ''Vand radio-cd Business, blaupunkt-de pe e46 -nezgariat''

nu am poze,dar cred ca stie toata lumea cum arata ...nu are zgarieturi sau alte ''semne particulare''

o sa incerc sa fac si poze

E in regula, eu credeam ca doar Alpine face radio-cd-uri OEM, insa se pare ca si Blaupunkt. Bafta!

oricum blaupunkt e firma..restu nu mai conteaza.. probabil asta a fost principiul...

in rest...

daca tu crezi ca asta face 120... te inseli puternic.. da mai asteapta..poate cresc si pt tine preturile...

Edited by Diesel Power

daca tu crezi ca asta face 120... te inseli puternic.. da mai asteapta..poate cresc si pt tine preturile...

ok,vad ca te intereseaza produsul pe care-l vand eu aici,dar ti se pare scump

fa-mi o oferta concreta ,ca sa avem ce discuta :twoup:

foarte bun pret...

pune o lista cu pretentiile tale sau cu ce conditii trebuie sa indeplineasca eventualul cumparator... (inaltime, ochi, greutate, BMW sau nu, anul fabricatiei masiniii, anul de nastere a proprietarului masinii, ce este mama, ce este tata, unde lucreaza, cate amenzi are la activ... si asa mai departe), glumeam :)

un Up de la mine, pt ca este cel mai mic pret cerut pe un CDpalyer de E46

bafta la vanzare :twoup:

Edited by adi_JOL

Din pacate imi trebuie adaptor pentru el, masinile din 2003 au doar 2 mufe.. nu mai e aia din colt, rounda, in stilul celei de cablu TV.

aia cred ca e mufa de antena.Din masina ta nu iese o mufa de antena ??

care e ultimul pret pt cd-player?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.