Jump to content

BMW 318i E90 - probleme frana motor

Recommended Posts

Cand motorul e in frana de motor se aude un foarte usor ticait aproximativ constant si pare sa vina de la partea din fata.

Totodata cateodata, nu mereu cand plec de pe loc masina vibreaza, in special cand plec din panta.

Am auzit o varianta ca s-ar putea sa fie tampoanele de la motor dar mi se pare ca la 45.000 nu ar trebui sa fie uzate dar nu se stie cu drumurile noastre.

Ma gandesc ca ambele probleme sunt legate.

A mai intalnit cineva problema asta si daca da ce rezolvare ?

Mentionez ca maÂşina a fost in urma cu cateva zile la Bavaria pt verificare generalĂŁ pe rampa pt ca mi se aprinsese beculetul aferent in bord si ei au zis ca nu se vede nici o problema la maÂşina iar amortizoarele de la motor sunt Putin uzate dar nu in pt a fi schimbate. Am vazut pe un forum ca e posibil sa fie din cauza echilibrarii rotilor sau a uzurii cauciucului deÂşi volanul nu pare sa vibreze.

Am fĂŁcut geometria recent iar rotile au fost echilibrate cu ceva timp ĂŽnainte de asta dar probl oarecum a apĂŁrut dupĂŁ geometrie. M-am uitat la roata din dreapta fata sunt cam 8 plimbi ceea ce mi se pare foarte excesiv pt ca janta nu pare indoita si nici cauciucul uzat.

Cred ca merg azi sa le echilibrez din nou pe alea de pe fata

Mentionez ca maÂşina a fost in urma cu cateva zile la Bavaria pt verificare generalĂŁ pe rampa pt ca mi se aprinsese beculetul aferent in bord si ei au zis ca nu se vede nici o problema la maÂşina iar amortizoarele de la motor sunt Putin uzate dar nu in pt a fi schimbate. Am vazut pe un forum ca e posibil sa fie din cauza echilibrarii rotilor sau a uzurii cauciucului deÂşi volanul nu pare sa vibreze.

Am fĂŁcut geometria recent iar rotile au fost echilibrate cu ceva timp ĂŽnainte de asta dar probl oarecum a apĂŁrut dupĂŁ geometrie. M-am uitat la roata din dreapta fata sunt cam 8 plimbi ceea ce mi se pare foarte excesiv pt ca janta nu pare indoita si nici cauciucul uzat.

Cred ca merg azi sa le echilibrez din nou pe alea de pe fata

Vezi daca tremuratul asta il ai in general dupa ce mergi mult prin oras .Vezi si daca o turezi mai mult cand pleci dupa loc mai face la fel .Daca tremura dupa ce mergi prin aglomeratie sau dupa ce se incalzeste motorul este de la volanta ...asta in cazul in care ai o cutie manuala .

Edited by dragy2008