Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

"Problemute" E39

Aki Ross

Recommended Posts

Salut

Am zis "problemutze" pentru ca intra in categoria "merg cu masina dar ma streseaza" :twoup: .

1. In primul rand ar fi un "cloncanit infundat" pe partea dreapta care se simte la denivelari mici si dese...si care nu a iesit la 2 constatari pe elevator. Singurul punct mai slab in articulatie este bratul mare fata-dreapta (acela cu bucsa schimbabila). Sunt familiarizat cu zgomotul acelei bucsi de la tds-ul pe care l-am avut inainte insa nu stiu cum "suna" pivotul de aceea intreb: este posibil sa fie de acolo, sau sa ma duc mai sus la flanse, amortizor ?

2. In al doilea rand dar nu ultimul :( este un zgomot tot pe fata dreapta pe care il aud in momentul in care plec mai in forta si masina "smuceste". Se aude si in prima treapta si in a doua depinde cat de tare plec. Ce ma ingrijoreaza este ca se aude mai accentuat in momentul in care plec sau "smucesc" masina cu volanul virat spre stanga... :) Se aude ca si cum roata ar scapa, zgomotul este destul de violent chiar mai puternic decat un tampon rupt ca sa zic asa. Cand virez dreapta aproape dispare... :)

Astept pareri mai ales in legatura cu a doua problema :(

Multumesc, o zi buna

1:vezi si bielele antiroliu. la 2 constatari sa nu iti zica nimic...e cam dubios

2: asa imi face si mie dar pe stanga, cand plec cu masina dau inapoi, iar cand ple cu fata si pun frana se aude un sgomot asemanator. daca rotile sunt virate catre dreapta nu se mai aude. cred ca e de la caseta de directie... :twoup:

1:vezi si bielele antiroliu. la 2 constatari sa nu iti zica nimic...e cam dubios

2: asa imi face si mie dar pe stanga, cand plec cu masina dau inapoi, iar cand ple cu fata si pun frana se aude un sgomot asemanator. daca rotile sunt virate catre dreapta nu se mai aude. cred ca e de la caseta de directie... :)

Eu zic ca orice joc in caseta e detectabil la o constatare fie ea si cu ranga. Mie imi da impresia c-ar fi ceva rup acolo.... :twoup: