Jump to content

Vand BMW 525i 24v M50B25 1992 Inmatriculat

b87zod

Recommended Posts

Vand BMW 525i 24v M50B25 1992 Inmatriculat

Fabricatie: 1992

Motor: M50B25, benzina

Putere: 192cp, 250Nm

Culoare: Albastru metalizat

Km: 148.000

Dotari:

- 4 geamuri electrice

- Trapa electrica 2 pozitii

- Faruri cu lupa reglabile electric

- Proiectoare cu lupa

- OBC mare

- Radio casetofon original BMW Business

- Tapiterie de piele neagra impecabila

- Scaune fata incalzite

- Oglinzi electrice, incalzite, heliomate

- Volan reglabil pe adancime

- Clima bizonala functionala

- Pachet iarna : duze stergatoare si vas lichid parbriz incalzite

- Airbag sofer

Altele:

- 4 jante de tabla cu cauciucuri de iarna michelin pilot alpin 2 foarte bune, 2 uzate + 4 capace originale impecabile

- Rezerva tabla cu cauciuc de vara impecabil

- Bujii Bosch Super 3 electrozi

- Diferential 3.73

- Placute de frana fata spate schimbate acum 4-5 mii de km

- Green sticker 4 (convertor catalitic montat in Germania si trecut in carte la noi)

Masina merge impecabil, motorul trage foarte bine, nu scoate fum, totul este functional pe ea. Din pacate acum 6 luni am avut un accident cu un idiot cu Logan si care avea asigurare la Carpatica. Sunt in proces cu ei pentru ca nici pana acum nu mi-au dat banii sa repar masina insa din pacate sunt nevoit sa o vand asa cum este pentru ca am nevoie urgenta de bani. Masina are ITP pana pe 13.02.2011, este buna la serii, nu s-a umblat la motor, nu bate si nu troncate nimic pe ea.

Ca defecte ar fi:

- Panza de pe plafon a facut „burta” dar se poate lipi la loc

- Pielea de pe volan si schimbator este rupta

- Ar trebui inlocuita crucea de la coloana de directie pentru ca are un pic de joc in volan.

- In urma accidentului masina nu a fost avariata la sasiu, deci este perfect drepta si se poate repara. In afara de aripa dreapta spate care trebuie inlocuita, ambele service-uri unde am fost dupa accident ca sa vad ce e cu masina mi-au spus ca se poate indrepta (capota de la porbagaj si podeaua de la porbagaj, iar bara si aripa se schimba)

Pretul masinii este 2000euro sau 2500euro cu jante BMW LIGHT ALLOY WHEEL, SPIDER SPOKE 138 pe 17” (gume bonus dar sunt proaste in sensul ca sunt 3bucati Michelin 225/45 ZR17 din care una buna si 2 uzate si o bucata Pirelli P Zero 235/45 ZR17 care e buna). Jantele sunt in stare foarte buna, doar mici zgarieruri. Jantele se pot da si separate cu 500euro.

Masina se poate vedea in zona Nicolae Grigorescu, Piata Salajan

Date de contact: Razvan 0744.666.207 / calota.razvan@yahoo.com

Alte poze, sper sa nu se considere up dar nu m-a lasat sa bag intr-un singur post mai multe