Jump to content

e92 M3 almost real images

crisjohn

Recommended Posts

Tot ma uitam pe e46.com si am dat de un link catre noul M3 bazat pe platforma de la e90 si se pare ca se va numi e92 ... Oricum pozele sunt, dupa cum zic ei, "almost real"...

linkul este http://forum.e90fanatics.com/showthread.ph...36730#post36730

si am gasit si niste preturi estimative la:

http://forum.e46fanatics.com/showthread.ph...642#post4737642

Informatiile sunt foarte proaspete astazi aparand si pe forumul de la e90...:blink:

Preturi estimative USA:

MY2008 BMW E92 M3 Coupe Pricing

Major Standard Equipment***

Adaptive Xenon Headlights

Carbon Fiber Roof

SMG III 7-Speed transmission with DRIVELOGIC

18" M Double Spoke Alloy Wheel

18x8F/18x9R with P235/45ZR18 Front, P265/40ZR18 Rear Performance tires.

Invoice $49,117

Base Price USA Port of Entry* $53,975

Vehicle Options List

Metallic paint $475

Nappa leather $1,450

Carbon fiber trim $300

Aluminum trim NC

Comfort Access $500

M Multifunction Seats with Active Width Adjustment $1,900

Front Heated Seats $500 / ZCW

Power Rear Sunshade $350

Head-Up Display $1,000

Navigation System w/I-Drive $2,100

Power Rear Sunshade $350

Rear Park Distance Control $350

19" M Double Spoke alloy wheel $1,750

19x8.5F/19x9.5R with P235/40ZR19 Front, P265/35ZR19 Rear Performance tires.

Logic 7 sound system $1,200

SIRIUS Satellite Radio $595

High Definition Radio $500

Premium Package (ZPP) $3,100

Cold Weather Package (ZCW) $750

6-speed manual transmission NC

Rear Spoiler Deletion NC

Edited by crisjohn

dragut.dar sa vedem si ce poate sa faca!sau pe strazi...

114809[/snapback]

acum caut specificatiile tehnice :blink: sunt curios sa vad solutia tehnica aleasa pentru motor (turbo, mai exact bi-turbo sau aspirat) precum si alte detalii... chiar imi place designul sau cel putin in poze da extraordinar... normal e un punct de vedere personal...:)

Nu mai e de mult un secret noul M3 va aparea in primavara lui 2007 cu caroseria unui E-92,mai tarziu va aparea si in varianta E-93 cabrio si in varianta E-90 limuzina si poate si in E-91 touring.Daca mai demult am facut testele cu motorul unui 335i E-92,de un timp are deja motorul lui am si datele si codul dar las pe altii sau alte reviste sa scrie ceva sunt curios oricum,am condus ceva si eu si am facut si mici experimente in curand o sa intre in HEA si mai tarziu in serie normala.La aspect nu se deosebeste mult de un E-92 in afara de capota la prima vedere.Si apropo sa fie un turbo?Eu nu cred.

spatele seamana cu ceva model de audi......or is it just me?

oricum....arata bine

115329[/snapback]

mie mi s-a parut ca Audi a luat de la BMW linia respectiva... cand a aparut A4 nou am vazut ca semana in spate cu linia BMW...

in curand o sa arate toate la fel si doar o sa schimbe sigla de pe capota...:blink: ii pun stea, elice sau cerculete dupa gust si gata masina... :)

mie mi s-a parut ca Audi a luat de la BMW linia respectiva... cand a aparut A4 nou am vazut ca semana in spate cu linia BMW...

in curand o sa arate toate la fel si doar o sa schimbe sigla de pe capota...:blink: ii pun stea, elice sau cerculete dupa gust si gata masina... :)

115432[/snapback]

toti fura de la bmw.mam saturat sa vad ceva nou la bmw si dupa aia sa mai apara si la tot felul de masini cate ceva izbitor de asemanator.asa se intampla cand rivalii vor sa guste din victoria bmw.dar nimeni nu ar reusi sa faca sa simt placerea de a conduce in alta masina.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...