Jump to content

Vreau lumina jos la picioare in masina

bogdyy

Recommended Posts

De ceva timp ma bate gandul sa trag niste fire jos la picioare in masina,stanga-dreapta,am citit ca ar fi un kit de e46 care s-ar potrivi si la e36, dar trebuie decupat pe dedasubt pe acolo si nu vreau sa ma complic,asa ca vreau sa pun lumina in gurile de la caldura jos si nu stiu ce sa aleg,soculuri cu fire cum sunt la scrumierele masina sau ceva din comert cu led?dati-mi o ideie,o parere,si daca as face treaba asta la imbinari as folosi mufe jak sau ceva de genu'.

E mult mai inteligent sĂŁ decupezi Âşi sĂŁ foloseÂşti douĂŁ lĂŁmpi de E46/E39, care costĂŁ 50 Ron bucata.

Ăn rest mai ai nevoie doar de niÂşte fire, e simplu Âşi elegant.

Ce treabĂŁ are mufa jack cu alimentarea unei lĂŁmpi?

Având În vedere iscusinÞa ta În astfel de lucruri, mai bine te duci la un electrician.

Ciupanezu tu iti dai seama ce chin este sa decupezi in torpedou?crezi ca este asa simplu?era altceva daca erau gaurile facute cum este la e46 si sa-i pu-i lampa,iar cand am spus mufe jak m-am referit la imbinarile firelor,de. ex. eu trag de la bricheta alimentarea si la imbinari sa folosesc mufe jak,sa fie mai practic,asa as dori sa fac.

Mi-a luat 20-30 de minute sa montez ambele lampi la picioare, cu tot cu tras fire si facut legaturi, eu zic ca o ora, e un timp decent pentru a face asta si pentru cei care sunt mai putin experimentati.

Dar timpul asta e valabil doar pentru cei care nu au capu pe umeri doar ca sa nu le ploua in gât, sti vorba aia: ''unde nu-i cap, vai de picioare''

Cum adica sa tragi de la bricheta? pai tu nu vrei sa se aprinda cand deschizi usa? care-i faza sa rulezi cu alea aprinse cand conduci?

Edited by roco123

Mie mi se pare cam degeaba, am si eu si sincer nu-i vad utilitatea.

In schimb lumini la praguri, sau la portiera sa-ti lumineze unde pui piciorul cand cobori era mult mai util.

Pai eu am zis pe pozitii sa-l leg Roco,de aceia vroiam beculete mici,beculete cum sunt la scrumiera si sa le montez in gurile alea de aer de jos,cu soclu cu tot.

Atunci vei avea lumina la picioare tot timpul cand ai pozitile aprinse !! Deranjeaza la condus si nu vad pentru ce ai nevoie de lumina acolo!

Guest poleposition

nu poti pune lumina la picioare din cauza ca ai suspensie sport si de la zdranganeala si vibratii se vor rupe repede filamentele din becuri.

De ce crezi ca optiunea asta vine numai pe modele confort ?

nu poti pune lumina la picioare din cauza ca ai suspensie sport si de la zdranganeala si vibratii se vor rupe repede filamentele din becuri.

De ce crezi ca optiunea asta vine numai pe modele confort ?

Ar putea pune leduri dar el nu e gen de om care arunca cu banii pe masina si ledurile costa bani :twoup:

Ciupanezu tu iti dai seama ce chin este sa decupezi in torpedou?crezi ca este asa simplu?era altceva daca erau gaurile facute cum este la e46 si sa-i pu-i lampa,iar cand am spus mufe jak m-am referit la imbinarile firelor,de. ex. eu trag de la bricheta alimentarea si la imbinari sa folosesc mufe jak,sa fie mai practic,asa as dori sa fac.

Da, este foarte simplu.

Cel mai inteligent este sã tragi curent de la luminile din portiere, În aºa fel se vor aprinde doar când deschizi uºile sau plafoniera.

Nu ai de ce sĂŁ tragi de la brichetĂŁ Âşi nu ai de ce sĂŁ foloseÂşti mufe jack, calmeazĂŁ-te cu mufele jack.

Nu se decupeazĂŁ torpedoul ci alt plastic din spatele torpedou, e un plastic subĂžire foarte simplu de decupat.

Valentine ia lasa glumele astea de umplutura si zimi de unde as putea sa iau un buton intrerupator sa-l fixez acolo langa bricheta,ca ma gandesc sa trag de la bricheta fire la buton si de la buton la becurile care o sa vina in gaurile de jos ale aerisirii,adica sa fie optional,asa am avut la e30,dar de unde iau acel buton?

omule ce e asa greu sa desfaci panoul de sub torpedou si cel de sub volan, sa iei 2 lampi si sa te legi cu firele acolo unde trebuie?

ai de desfacut cam 8 holsuruburi... daca ti se par scumpe lampile de E46 sau E39 cum au recomandat baietii, poti sa iei 2 lampi de Dacie (plafoniere) care se pun deasupra usilor... iti mai trebuiesc vreo 2m de cablu...

daca tot desfaci panoul de sub torpedou da jos si torpedoul pt ca va trebui sa cauti niste fire :twoup: unul rosu cu dunga maro la care te legi + si unul maro la care legi - de la lampi...

panourile alea au deja marcat locul unde trebuie sa decupezi ca sa atasezi lampile...

nu trebuie sa tragi fire de la plafoniera sau de la bricheta... nu trebuie sa umbli cu improvizatii...

mi-am montat si eu lampi la picioare si a fost foarte simplu... in maxim o ora nu ai ce face...

uite link-ul cu DIY lunimi picioare de unde sa te inspiri!!!

Edited by mc_crbl