Jump to content

E60 - sfaturi achizitie

costty

Recommended Posts

hai ca la 525 tot mai e cum mai e, dar la 530 si 525 LCI e nasoala treaba.

singura treaba buna e ca nu am 525 LCI ca tot la 3000cm plateam impozit.

costy orienteaza-te si tu spre unul care are un Mpacket volan frumos, scaune macar sport ca daca vrei sa le pui dupa aia te costa mult mai mult!

doar nu iti cumperi E60 sa faci in ciuda vecinilor.

hai ca la 525 tot mai e cum mai e, dar la 530 si 525 LCI e nasoala treaba.

singura treaba buna e ca nu am 525 LCI ca tot la 3000cm plateam impozit.

costy orienteaza-te si tu spre unul care are un Mpacket volan frumos, scaune macar sport ca daca vrei sa le pui dupa aia te costa mult mai mult!

doar nu iti cumperi E60 sa faci in ciuda vecinilor.

Singurul cu M ar fi asta!

Oricum in banii pe care ii am alocati pentru masina nu cred ca gasesc cu mai multe dotari. Eventual cu piele si volan sport dar fara Mpack

Edited by costty

Asta n-are M packet. are decat barile si pragurile de M packet.

Pai zice si in anunt ca are doar pachet exterior M.

Eu zic totusi sa gasesti una si cu interior M, acum depinde daca te incadrezi in buget.

Mai bine mergi pe 530. Si eu oscilam intre 525 si 530 si ma bucur ca am ales 530.

Masina este destul de greoaie si motorul de 3 litri e ideal plus o cutie automata in 6 trepte.

Succes la cautat! :twoup:

... parerea mea este urmatoarea: daca tot investesti 10-15-20mii intr-o masina, de ce n-ai merge pana in germania dupa ea? La reprezentanta, e mult mai sigura treaba... Uite, eu in octombrie o sa am 2 ani de cand am 5arul in ro. In cel mai scurt timp ajung la 30000 de km facuti in tara asta frumoasa si mai ales pe cele mai "tari si curate" drumuri din ro, satu mare... nu am nici cea mai mica problema cu ea... i-am dat ulei, placutele de frana mai nou, urmeaza sa schimb acumulatorul etc. dar astea sunt normale... Faptul ca am vb cu neamtul la cateva luni dupa ce am adus-o si m-a intrebat daca am ceva probleme cu ea(iar daca am sa iau urgent legatura cu ei), m-a facut sa evit cat mai mult piata din romania. Nu spun ca nu gasim masini bune aici, dar sunt si multe... din pacate... tocmai am vandut un 7ar, masina in stare buna spre foarte buna, nu imi convinea sa imi spuna cineva ca nu sunt serios, deci sunt si exceptii... ai sansa sa gasesti si in tara ceva ce nu o sa iti para rau... dar eu, iti recomand sa cauti o reprezentanta afara(DE), si sa mergi personal sa iti alegi masina... parerea mea :twoup: ...

PS. Totodata eu recomand 530d'ul... parere personala... iar daca vrei mai mult 35d'ul :) ...

... mai bine fara paket M si alte treburi si in stare ffbuna decat mai ... si cu alte "detalii" vizuale...