Jump to content

Recommended Posts

Am si eu o problema ,am mai mers cu alte BMW uri E34 manuale si se apasa mult mai usor pedala de ambreiaj,ma gindesc ca o fi un simptom de oboseala al ambreiajului(o data am plecat de pe lok turat a intiia si in loc sa dau a 2a am dat a4a din greseala :) se mai intimpla ,si motorul in loc sa se bilbie sau sa traga din greu a ramas patinind pe la vreo 4000 rpm si dupa citeva secunde de abia a scazut turatia si a inceput sa traga motoru)

O alta chestie ar fi ca am vorbit cu fostul proprietar si mia zis ca pe motorul meu de 535i este ambreiaj de 525i ca ambreiajul original are "volanta mobila"

HMM :blink: lucrul asta nu mia placut pt ca stie neamtzu de ce pune ambreiaj diferit pe motoare

Acum vin si va intreb care e treaba cu ambreiaju asta cu "volanta mobila" poate aveti si poze cum arata...si cit de mult ma penalizeaza lucru asta

PS:daca merg agresiv,cu scirturi de roti etc miroase a ambreiaj

Am si eu o problema ,am mai mers cu alte BMW uri E34 manuale si se apasa mult mai usor pedala de ambreiaj,ma gindesc ca o fi un simptom de oboseala al ambreiajului(o data am plecat de pe lok turat  a intiia si in loc sa dau a 2a am dat a4a din greseala :) se mai intimpla ,si motorul in loc sa se bilbie sau sa traga din greu a ramas patinind pe la vreo 4000 rpm si dupa citeva secunde de abia a scazut turatia si a inceput sa traga motoru)

O alta chestie ar fi ca am vorbit cu fostul proprietar si mia zis ca pe motorul meu de 535i este ambreiaj de 525i ca ambreiajul original are "volanta mobila"

HMM :)  lucrul asta nu mia placut pt ca stie neamtzu de ce pune ambreiaj diferit pe motoare

Acum vin si va intreb care e treaba cu ambreiaju asta cu "volanta mobila" poate aveti si poze cum arata...si cit de mult ma penalizeaza lucru asta

PS:daca  merg agresiv,cu scirturi de roti etc miroase a ambreiaj

9851[/snapback]

probabil ca placa presoare de la ambreiaj este dusa.eu am gasit una de pe un bmw din 97 accidentat foarte putin folosia la 1.5mil dar ca sa o schimbi trebe ajuns la ambreiaj deci mai(daca crezi ca ai probleme cu blocu etc.) schimbi si altceva daca tot iesti acolo. :blink: