Jump to content

E36- 328i- o masina exotica- Believe Car

CrazyMan

Recommended Posts

De cand am ajuns in state tot am cautat o masinuta care sa ma ajute pe toata perioada care stau aici in State. Am incercat am cautat am fost tras in tapa cu un galant din 99 si in cele din am dat de motanul asta dragut.

Este un E36 din 1996 luna 7 cu un mototr de 2.8l 190 de cai.

Masina are:

-174000 de km

- oglinzi electrice heliomate si incalzite

- scaune din piele retapitate de curand

- scaunele full electric reglabile pe toate directiile

- dublu clima

- OBC 18 butoane

- bancheta spatecu departirea si suport pahare si buzunar ascuns

- magazie de cd + sony explod compatibil cu acea magazie

- cotiera suport pahare intre scaune suport pahare spate

- suport monede

- cutie de viteze automate in 4 trepte plus posibilitate de a merge manual in 3 trepte

- a 3-lea far de stop

- folie pe geamuri laterale si spate culoarea albastra

- de 2 zile am montat angel eyes urmeaza si pleoapele si eventual folie smoked pt faruri si stopuri

revin cu poze imediat ce le micesc sa le pot pune pe forum

Adica platesti intrarea 5$ si poti sa iei o cutie de viteze? sau un motor?

da

Poti sa iei tot ce poti duce singur. Ma indoiesc ca un motor il poti cara in brate, dar o cutie de viteze este posibil. Dar deobicei la junkyard sunt masini mai vechi, si piesele scumpe gen airbaguri sa zicem, nu le mai gasesti. Eu in State imi luasem un Audi mai vechi, am fost la un junkyard din asta pentru un furtun de la servo care imi curgea, insa nu aveau Audi si mi-a zis ca nici n-are sens sa mai caut ca nu o sa gasesc. Dar ursuleti si pisici erau cate vrei.

E k masina , un E36 ingrijit, ce e nasol ca in state nu poti sa-i dai peste 120 km, asa e k si loganu.

Nu este asa, pe autostrazi la ei se merge cu aceasi viteza ca si traficul, cam 80-85 mile pe ora merge toata lumea pe interstate-urile oraselor, si chiar 100 in sus pe highway-uri . Nu poti merge mai incet daca toti merg repede si nici nu poti merge mai repede daca toti merg incet, incurci traficul.

insa nu aveau Audi si mi-a zis ca nici n-are sens sa mai caut ca nu o sa gasesc. Dar ursuleti si pisici erau cate vrei.

cred cĂŁ erau deoarece la ei se poartĂŁ foarte mult "turbarea" unor astfel de modele ... care, evident, duce la uzarea prematurĂŁ a acestora :twoup:

insa nu aveau Audi si mi-a zis ca nici n-are sens sa mai caut ca nu o sa gasesc. Dar ursuleti si pisici erau cate vrei.

cred cĂŁ erau deoarece la ei se poartĂŁ foarte mult "turbarea" unor astfel de modele ... care, evident, duce la uzarea prematurĂŁ a acestora :twoup:

Da de unde, e un fel de REMAT unde le duc ca sa scape de ele, pentru ca nu mai trec smog check sau costa prea mult registrationul anual sau asigurarea, sau pur si simplu le doneaza, nici nu stau sa le vanda cum se vand la noi toate cojile. Am vazut un seria 8 donat care s-a scos la licitatie spre exemplu. Eu am cautat o masina ieftina sa ma tina 6 luni dar sa fie inmatriculata la zi si in stare buna de functionare si abia am gasit ceva.

Masina exotica :( .......da foarte frumos.... se vede diferenta intre masina ta exotica si o Zonda de mare serie :D

acuma si voi am luat masina in florida unde nu am nici un fel de inspectie de facut absolut nimik la ea... din cate stiu eu bmw audi in general masinile germane intra sub denumirea de masini exotice... si cum zicea si WLF aici poti merge cu cat vrei in general. daca nu vrei sa iei amenda sau alte chestii te rezumi la un mers constant de 80-85 de mile pe ora sau pe benzile de viteza cand ai de la 2-3 pasageri in masina urci pana la 100-120 de mile pe ora.

masina am cumparato din pura intamplare sa fie bmw imi trebuia ceva pe care sa ma bazez sa reziste 2500 si ceva de km in mai putin de o saptamana ori dintre toate care le-am incercat si verificat la mecanic asta a iesit castigatoare.

am 3 saptamani de cand am facut Florida Vermont 2510 km +/- si a fost o adevarata placere a mers cu 200-220 de km/h fara nici o problema.

dar imi place nimeni nu sa legat de indoituri de lucruri care nu sunt la locul lor ci ce cuvantul exotic :twoup: :) :) super tare... :( nu este o masina de fitze nu am prezentato ca sa arat nu stiu ce. este o masina care mie draga ca oricarui fan bmw este o masina de zi cu zi din pacate in care nu voi baga bani decat strictu necesar nu tuning si jante. credeti-ma ce a carat biata intr-o saptamana nu ati pune nici unul din voi in bimmerele voastre pt un minut.

la junk yard acum putini se mai duc din cauza faptului ca ii pune sa plateasca taxa de reciclare dar noua moda este abandonatul masini in locul in care da ortu popii sau unde iti trece tie prin minte.

Edited by CrazyMan

la junk yard acum putini se mai duc din cauza faptului ca ii pune sa plateasca taxa de reciclare dar noua moda este abandonatul masini in locul in care da ortu popii sau unde iti trece tie prin minte.

Nu mai sunt exotice de cand toti mexicanii umbla cu ele. Nu stiu de ce, dar cocalarii de la noi, tigani sau nu, seamana leit cu mexicanii, parca i-a facut aceasi mama. Ursi, pisici, Jetta, Golf, Audi 80-100, toate numai mexicanii le mai tin, cam si pe la noi alea cu numere de Bulgaria.

Nu stiu ce sa zic, amenzile sunt cam mari si pentru asa ceva o cam incurci, iti trimite si factura acasa pentru cat a costat tractatul si compactatul. Nimic nu e free acolo. Eu inainte sa vin acasa mi-am vandut masina cu oricat numai sa o dau, nu as fi putut sa o duc la vreun junkyard ca nu aveam cum sa ma intorc de acolo, cam 500$ am luat pe ea in conditiile in care numai insurance-ul si numerele erau cam tot pe acolo ca si valoare.

Nu este asa, pe autostrazi la ei se merge cu aceasi viteza ca si traficul, cam 80-85 mile pe ora merge toata lumea pe interstate-urile oraselor, si chiar 100 in sus pe highway-uri . Nu poti merge mai incet daca toti merg repede si nici nu poti merge mai repede daca toti merg incet, incurci traficul.

100?...am mers si eu cateva zeci de mii de mile, dar 100 never...ma refer viteza legala...

pss..in iulie vin pe la miami...poate ne vedem la o bere...

voi conduce georgia-miami... si retur...

Edited by manolica1

nush poate aici in nord is mexicani la volan la astea in sud in florida ori sunt negrii si au jante de 22 pe masina blink blink mexicani in general se rezuma la masini americane sau japoneze cu tobe sport... eu am dat pe masina 5500 de dolari asa cum o vezi fara angel care m-am chinuit eu o zi intreaga in sud din cauza faptului ca nu sunt supuse la iarna sunt cu pana la 2000 de dolari mai scumpe.. precup si eu am platit mult pe ea... am avut noroc a fost un trade in la un dealer mercedes si am prinso acolo masina a fost a unei femei am pana si card pe masina ...

legala nu cea mai mare legala care am vazuto strabatand 5 state a fost de 85 si asta a fost pe turnpike in florida... dar ideea din cate am vazuto eu este cu a zis WLF daca incurci traficul si mergi cu o viteza mai mica de 40 de mile pe ora trebuie sa parasesti drumul... dar in general trebuie sa menti viteza cu care se merge care uneori este si de 100 de mile la ora alaturi de state trooper deci depinde asa cum in unele state daca depasesti viteza legala si conduci aiurea faci 30 de zile de puscarie...

daca vrei vin eu la tine in NY acuma in iunie ca eu sunt la 5 ore ne NY city sunt in vermont pe vara chiar la granita sunt pe malu lacului champlain in octombrie ma intorc in florida pt un nou sezon cu cei mai bogati nebuni de prin state...

Edited by CrazyMan