Jump to content

Ce detector de radar folositi ?

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Reinvii acest topic intreband daca stie cineva daca in cazul in care esti detectat cu o viteza peste limita de viteza legala si nu esti oprit in trafic...nu se mai trimite acasa? Ma refer la radarele mobile...nu la alea de pe dn1 sau din alte parti.... Edited by iulian518i

de considerat V1,STI,rx65.......si gama target....am avut rx65,l-am vindut,am avut TARGET 550,l-am vindut unui amic ce mi-a facut o oferta supergeneroasa,si acum 6 zile am luat altul identic.......supermultumit....despre v1 trebuie sa faci prea multi km sa justifice banii,si s-au dus timpurile cind faceam 5000-8000 km....pe luna.....parerea mea.....

Din ce am inteles, frecventa oscileaza (in functie de zona, echipaj, etc.).

311870[/snapback]

destul de putin. in sensul ca au deja niste frecvente standard. oricum la o frecventa necunoscuta franezi automat. si iti dai seama apoi daca era radar sau nu.

cel mai bun detector e viteza legala... :blink:

311873[/snapback]

tell ME about it......

am gasit pe okazii la cineva valentine one cu 375 euro nou bineinteles:)

273535[/snapback]

Nu ti-as recomanda sa cumperi de pe okazii.ro. Nu stii ce cumperi si nici garantie nu ai. Eu folosesc de cca 6 luni RX65 si e cel mai bun din cate am avut. Detecteaza peste deal, dupa curbe si-l vede si pe cel fix care e montat pe bara din fata la politie mai mic, nu stiu cum se cheama iar politistii se lauda ca nu-l vede nici un detector de radar :blink:) vezi sa nu :)). Mergand spre iasi am mai vazut o inventie: in fata masinii de politie era montata o lampa pe un trepied. Nu stiu ce e. L-a vazut si pe ala si inca de la distanta f mare. Am inteles ca V1 e peste bel la distanta de detectie si da mai putine alarme false cica, dar nu am avut ocazia sa-l testez. A facut cineva comparatie intre cele 2?

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

Sincer vorbind, cred că acest thread ar trebui să fie completat cu experienţele voastre privind detectoarele de radar ţinând cont că pe DN1, DN2 şi DN7 vor fi 75 de radare ĂŽn următoarele două luni (este un articol ĂŽn Cotidianul din 11.06.2008).

Trebuie totuşi să menţionez că deşi sunt de acord cu folosirea detectoarelor de radar, ĂŽi dezaprob pe cei care conduc cu viteză "neadaptată la condiţiile de trafic".

Edited by MishuVerde

Pentru orice eventualitate :twoup: vreau sa-mi iau un detector.

Oscilez intre Bel Vector 995 si Bel Pro RX65.

Am citit toate posturile legate de Beltronics pe forum si pe alte site-uri dar nu m-am hotarat, nu am gasit sigur daca 995-ul afiseaza alfa-numeric frecventa radarului,...??

....ce ati alege??...sugestii :twoup:

Am citit toate posturile legate de Beltronics pe forum si pe alte site-uri dar nu m-am hotarat, nu am gasit sigur daca 995-ul afiseaza alfa-numeric frecventa radarului,...??

rx 65

Si 995 are afisarea frecventei (Tech Display) - scrie in manualul de pe site-ul producatorului.

La majoritatea vanzatorilor este diferenta mica de pret dar cred ca RX65 e mai bun pentru ca producatorul il incadreaza la seria "profesionala".

Edited by MishuVerde

Merci pentru sfaturi :twoup:

Si eu inclin catre RX65 avand in vedere ca face parte din seria "profesional", nu ca vectorul ar fi mai slab; am inteles ca RX65 a fost facut special pentru radarele din america iar varianta facuta pentru europa nu este prea ok.

Nu mai stiu exact unde am citit dar un tip care merge in jur de 50 mii km pe an a avut un vector 995 cu ajutorul caruia nu a luat nici un radar, si-a luat un rx65 si a ramas fara permis 3 luni la un radar dintr-o comuna, pus cu fata catre contrasens ....nu a zis nimic RX ul; este singurul post care m-a facut sa inclin catre 995.

@ chrisatotputernicu citeste textul si te vei convinge de ce este util un detector mai performant.

Da, daca nu au aparut inca sigur vor aparea in curand radarele care functioneaza pe Ku, atunci detectorul de 400 lei .... :(doarme ....la fel cum mi-a facut mie unul imprumutat de 160 lei din Auchan.

Mentionez ca nu sunt vitezoman dar nici nu imi place sa merg in localitati cu 50 km/ora sau cum am patit pe centura la Sinaia unde un camion mergea cu 40 km/ora si eu l-am depasit cu 65 si am luat amenda ca am depasit viteza legala :twoup: