Jump to content

Placute de frana ...

Recommended Posts

Sunt multe topicuri pe tema asta daca cautai sigur te lamureai :twoup:

Cum spune si Rases mergi pe ATE(producator de componente de franare OEM) sau TEXTAR(apropiate de ATE ca performante ceva mai ieftine la buget) sunt aici pe forum niste baieti care aduc piese la preturi bune @MariusChifor, @grozadan si altii au anunturi la mica publicitate.

va multumesc ! imi cer scuze ca nu am cautat destul incat sa nu mai trebuiasca sa deschid topic nou.

@grozadan o sa te contactez prin pm pentru detalii , multumesc !

si fereste-te de ebc..nu sunt mai bune decat ate, cum se spune, si scot si mult praf..

de scos praf , scot si astea care sunt pe masina acum. cam la 30-40 km facuti dupa ce am curatat jantele , sunt negre :twoup: e normal ? sau placutele sunt cu atat mai bune cu cat se consuma mai usor pentru a nu uza discurile ?

• 2 weeks later...
va multumesc ! imi cer scuze ca nu am cautat destul incat sa nu mai trebuiasca sa deschid topic nou.

@grozadan o sa te contactez prin pm pentru detalii , multumesc !

si fereste-te de ebc..nu sunt mai bune decat ate, cum se spune, si scot si mult praf..

de scos praf , scot si astea care sunt pe masina acum. cam la 30-40 km facuti dupa ce am curatat jantele , sunt negre :twoup: e normal ? sau placutele sunt cu atat mai bune cu cat se consuma mai usor pentru a nu uza discurile ?

nu stiu ce sa-ti zic exact..dar cele moi franeaza mai bine..dau mai mult praf si nu scartaie dar se duc repede.spre deosebire de cele mai dure, care termina discul de frana... si mai si scartaie.

oricum..important e sa nu contina metal in ele..ca sa eviti sa iti scartaie. restul..e in functie de puterea masinii si ce vrei tu de la ea..adica de ex inteleg ca ate performance sunt chiar bunicele..pt bestia ta.

Toate placutele innegresc janta, indiferent de textura sau brand, mie cel putin foarte important e sa nu scartaie, chiar am obsesie cand aud o masina la semafor ... scartzzzzz scartz. Pina la urma sunt consumabile, atat discurile cat si placutele, insa durabilitatea si longevitatea lor tin foarte mult de puterea masinii si de stilul de condus al soferului.

Incearca EBC.

Raport foarte bun calitate-pret.

Nope,

Prefer ATE. Am discuri ATE Power si vroiam sa stiu daca merita sa pun placute ATE Power. Pretul pentru placute normale ATE sunt in jurul la 140set iar cele ATE power sunt la 550set.

De acolo intrebarea mea daca a incercat cineva placutele astea.

se merita

acum depinde cat de mult te dai cu ea la liniute :twoup:

ca pentru mers normal nu te ajuta cu ceva in plus

Edited by claudiuBWR

Nu am super motor sa ma dau cu ea la liniute, ci pur si simplu am zis ca daca tot am pus discuri ATE power as vrea sa incerc si placutele aferente.

Eram curios de un feedback.

Eu am luat de la @grozadan placute fata 290 ATE + spate 185 ATE.

Total 475 lei. Sa inteleg ca ale mele sunt ATE POWER?

PS: Multumesc pentru oglinzi.

se merita

acum depinde cat de mult te dai cu ea la liniute :)

Mai nou se fac liniute langa prapastie???? sau care este legatura intre placutele de frana si liniute?? :twoup:

legatura era ca la liniute scoti tot ce poate masina si ai nevoie de frane cat mai bune :)

se merita

acum depinde cat de mult te dai cu ea la liniute :)

Mai nou se fac liniute langa prapastie???? sau care este legatura intre placutele de frana si liniute?? :twoup:

legatura era ca la liniute scoti tot ce poate masina si ai nevoie de frane cat mai bune :)

Ideea era ca nu inteleg legatura si cu frane normale poti sa faci liniute, franele sunt folosite la maxim pe un circuit, franari repetate, bruste alea alea...... fara nici o aluzie la cat de .....mica este masina, sau jucariile nimanui.

Edited by cristianiorga22

Ideea era ca nu inteleg legatura si cu frane normale poti sa faci liniute, franele sunt folosite la maxim pe un circuit, franari repetate, bruste alea alea...... fara nici o aluzie la cat de .....mica este masina, sau jucariile nimanui.

asa ca exercitiu de imaginatie

daca te dai cu cineva si esti pe la 150 pe strazile minunate din Bucuresti si vezi o groapa sau iti iese in cale o masina sau pieton ametit cum e senzatia?

daca te bagi la liniute nu te dai odata si ai plecat acasa

ma rog inteleg ca nu ai treaba cu liniutele

LE

Robert macar pune si Ate blue racing daca tot pui placute Ate POWER

Edited by claudiuBWR