Jump to content

Vand BMW 320d E90

bullibutton

Recommended Posts

Vand Bmw, 320d, 163 cai, km 137500.

Masina am luat-o la schimb, si diferenta, am avut altceva mai scump la vanzare si nu imi luam banii.

Proprietar de 2 saptamani. Masina nu a suferit nici un accident.

Prima inmatriculare in Romania 9.12.2009., import Germania.

Ca dotari: bixenon, navi business, senzori lumina, ploaie, pneuri, bluetooth, scaune sport incalzite, comenzi pe volan, pachet nefumatori, daca am omis ceva mai adaug pe parcurs.

Mentionez ca masina are o variatie la relanti, nu stiu despre ce este vorba, nu sunt mecanic si nici nu ma prea pricep. Cu masina nu se circula, merg cu a 2-a masina.

Pret 13250 euro negociabil. Tel: 0786 087142. Nu ma intereseaza nici un fel de variante, va rog nu insistati. Va multumesc.

post-19316-1275059434_thumb.jpg

post-19316-1275059450_thumb.jpg

post-19316-1275059474_thumb.jpg

post-19316-1275059501_thumb.jpg

post-19316-1275059517_thumb.jpg

post-19316-1275059535_thumb.jpg

Edited by bullibutton

Mentionez ca masina are o variatie la relanti, nu stiu despre ce este vorba, nu sunt mecanic si nici nu ma prea pricep. Cu masina nu se circula, merg cu a 2-a masina.

Nu ai facut si tu un tester cand ai luat masina ? Poate fi un injector

Tot ce poate fi probabil, doar la relanti e problema asta, in rest, in mers nu e nici o problema, masina trage, merge bine, nu are alte probleme. Am luat-o la schimb pentru ca mi-a placut ca e ingrijita si am zis ca o voi da repede, deoarece am nevoie de bani. Edited by bullibutton

Guest claudiu iorga
Tot ce poate fi probabil, doar la relanti e problema asta, in rest, in mers nu e nici o problema, masina trage, merge bine, nu are alte probleme. Am luat-o la schimb pentru ca mi-a placut ca e ingrijita si am zis ca o voi da repede, deoarece am nevoie de bani.

cititor turatie sau bobina inductie, cred. Bafta!

Tot ce poate fi probabil, doar la relanti e problema asta, in rest, in mers nu e nici o problema, masina trage, merge bine, nu are alte probleme. Am luat-o la schimb pentru ca mi-a placut ca e ingrijita si am zis ca o voi da repede, deoarece am nevoie de bani.

cititor turatie sau bobina inductie, cred. Bafta!

bobina inductie la D nu cred ca are...are doar bujii incandescente.

Mi-am facut putin timp si am facut diagnoza la masina. Intr-adevar este vorba despre un injector. Cine mi-a facut testul a zis ca se mai poate merge cu masina si nu afecteaza cu nimic. In rest totul a iesit foarte OK, nimic nu este inafara parametrilor, turbo, debitmetru... Datorita acelui injector de la cilindrul 3, pretul scade la 12600 euro si nimic sub el. O zi buna in continuare tuturor. Urmatoarea revizie este la 12000km, deci revizie recent efectuata. Edited by bullibutton

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.