Jump to content

cumpar bmw 320d (e90)

MateiBarbu

Recommended Posts

dotari obligatorii : navigatie mare , trapa , scaune sport , piele , scaune incalzite , pdc , volan sport , xenon

maxim : 110 000 km

navigatie mare este...dar nu cea mai mare :twoup:

trapa - imi place ca stii ce-i frumos, ce conteaza...toata stima :)

scaune sport - nu este :))

piele - de unde ?:(

scaune incalzite - as fi vrut si eu

pdc - poti sa-l pui

volan sport - F. BINE, ala clasic e deprimant :(

xenon - farurile fara xenon sunt fff. urate pe modelu` asta, bv :D

iar 110 000 ... ce vrei tu...asta inseamna o masina la 2...3 ani...fff rar sa gasesti una din 2006 cu acesti km ...

la 2 ani inseamna modelu` nou...cu facelift...care se face din 2008 daca nu ma insel, ala de 177 de cai :D

deci tu vrei o super masina, de ce nu te duci afara sa-ti iei ?:D

pt ca am inca e60-ul in posesie , eventualul schimb intre masini e posibil doar in romania , sau astept sa o vand si sa am cash .

daca masina iese bine la tester , nu e data inapoi la km , arata f bine poate sa aiba si 150k km ...

Edited by MateiBarbu

pt ca am inca e60-ul in posesie , eventualul schimb intre masini e posibil doar in romania , sau astept sa o vand si sa am cash .

daca masina iese bine la tester , nu e data inapoi la km , arata f bine poate sa aiba si 150k km ...

si...de ce dai E60 pe E90 ?:twoup:

Masina mea a iesit super bine la tester, km sunt reali, n-are optiuniule toate pe care le vrei tu...are fix 147 000 ...dar sigur nu ne-am intelege la pret, dar mai schimbam si noi o vorba :)

si a ta e 530d...acum am vazut :)

Edited by hornetb

Partea proasta e ca masinile cu motoare mici gen 2L sunt mai scumpe ca cele cu motor 3L cel putin la bmw-uri asta am constatat.

Iar 2.0d este cel mai echilibrat motor pentru seria 3, putere/consum/intretinere/spatiu.

320d LCI - 177 cp consuma 7.5-8 maxim in Bucuresti...

N-am observat ca-s mai ieftine cele de 3L ca nu m-am uitat si nu m-a interesat cat costa astea :twoup:. M-am uitat doar la 320d :)

320d...ai dreptate, cel mai bun motor din pct. de vedere al raportului consum/calitate/putere/pret ...etc

Poate ala iti consuma atat in Bucuresti cand poti sa mergi...dar cand e bara la bara...cu aer...se duce undeva in 9...10 %.

Edited by hornetb

anu asta cred ca un 320d ma coafeaza daca nu reusesc sa redresez situatia urgent :twoup: ar mai fii varianta sa fac schimb cu tata pt o perioada (peugeot 406) dar nu stiu daca pot sa rezist cu asa ceva :)

oricum daca imi iau 320d ii fac soft...ca sa o duc mai aproape de calutii cu care m-am obisnuit ...

Edited by MateiBarbu

anu asta cred ca un 320d ma coafeaza daca nu reusesc sa redresez situatia urgent :twoup: ar mai fii varianta sa fac schimb cu tata pt o perioada (peugeot 406) dar nu stiu daca pot sa rezist cu asa ceva :)

oricum daca imi iau 320d ii fac soft...ca sa o duc mai aproape de calutii cu care m-am obisnuit ...

ia 320d si las-o asa...nu-i face niciun soft...pacat de masina :)