Jump to content

inchidere centralizata dreapta spate

extazy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
SI eu am avut o problema exact pe usa aia, dreapta spate. La mine s-a manifestat altfel, nu se incuia ca si celelalte decat cate odata si pt asta apasam eu pe tija de blocare pana cand intr-o zi nu s eputea apasa tija si am fortat. Rezultatul a fost ca s-a incuiat... si asa a ramas, nu s-a mai descuiat tragand de tija in sus. Am stat un timp cu ea asa apoi am apelat la un mecanic priceput care mi-a demontat fata de usa si a scos chederele de langa geam si geamul si a deblocat-o intr-un final, apoi a demontat modulul din usa. Acolo sunt doua parti , cea mecanica si cea electrica(un switch, o bobina care misca o tija din partea mecanica, in fine), partea electrica era afectata, avea o intrerupere cumva si cand mergea cand nu si pt ca suspectam si cablul am fost la dezmembrari si mi-am demontat eu de pe o masina partea mecanica si cea electrica cu tot cu cablul pana in stalpul de la usa. N-am mai stat sa iau parte electrica de pe asta sa o montez pe a mea, am schimbat-o direct si a mers si merge perfect. Toata smecheria m-a costat 70 de lei la dezmembrari plus o bere la mecanic, plus know-how-ul in stripp-ing de usi spate.

La mine la fel,tot dreapta spate,are momente cand se inchide fara problme dar si cand trebuie sa inchid si sa deschid de 2 ori ca sa se inchida si portiera respectiva,cel mai mult ma enerveaza ca trebuie sa o verific tot timpul, vad ca e o problema comuna la e36.

A mea e din 96 si face urmatoarea figura: cand sta in caldura, nu mai se deschide/inchide din telecomanda decat dupa multe insistente.

Am vorbit cu fostul proprietar si mi-a sugerat sa incerc sa prelungesc antena si sa o duc in bara fata.

Antena se numeste StoĂfänger-Antenne si arata cam asa: click

Trebuie doar sa imi fac timp si sa vad cum o duc in bara din fata. Antena asta o gasiti in A-pillar dreapta.

Adica ? :) la ce te referi? Sincer nu cred sa fie foarte complicat si problemele de care m-am izbit pana acuma au avut toate rezolvare! deci....ureaza-mi succes! :twoup:

daca a ramas incuiata si nu poti sa o mai deblochezi e foarte urat. Trebyue sa dai fata d eusa jos,scoti geamul, si cel mic, scoti chederulala de la baza geamului si incerci prin anta d ela geam cu o tija lunga sa actionezi partea mecanica a inchiderii, lamine asa s-a rezolvat. Vre-o ora jumate de nervi pt un mecanic priceput. Nu inseamna ca acelasi lucru se impune si in cazul tau.Succes

Nu mai inteles corect! A ramas deschis din motoras si l-am inchis eu la mana din buton dar se si deschide din buton deci nu e problema! trebuie sa il demontez doar de pe usa sa vad ce e in neregula acolo!intelegi? de aia ziceam ca nu are cum sa fie ceva complicat!

Nu mai inteles corect! A ramas deschis din motoras si l-am inchis eu la mana din buton dar se si deschide din buton deci nu e problema! trebuie sa il demontez doar de pe usa sa vad ce e in neregula acolo!intelegi? de aia ziceam ca nu are cum sa fie ceva complicat!

lucky you, daca pot spune asa. Nu e chiar rocket science, deci ar trebui sa-ti reuseasca reparatia.

• 4 years later...
La mine la e36 328i din ianuarie 1997 se intimpla in felul urmator: usa stanga spate nu reactioneaza "centralizat", ci doar manual. In acelasi timp, nu se aprinde lumina interioare daca deschid aceasta usa. Are vreo siguranta separata aceasta usa? Unde este localizat conectorul care face legatura cu cablurile din usa? Tind sa cred ca e switch-ul de usa, care daca e pozitionat in interiorul broastei ca la VW, e clara treaba. Aveti vreo idee de unde sa incep? Merci!!!

La mine la e36 328i din ianuarie 1997 se intimpla in felul urmator: usa stanga spate nu reactioneaza "centralizat", ci doar manual. In acelasi timp, nu se aprinde lumina interioare daca deschid aceasta usa. Are vreo siguranta separata aceasta usa? Unde este localizat conectorul care face legatura cu cablurile din usa? Tind sa cred ca e switch-ul de usa, care daca e pozitionat in interiorul broastei ca la VW, e clara treaba. Aveti vreo idee de unde sa incep? Merci!!!

dai fata de usa jos si verifici daca primeste comanda d einchidere. daca primeste, atunci este modulul de vina. iti trebuie un multimteru sau orice improvizatie cu bec pe 12V.

Salut din nou. Ieri am studiat problema usii spate, si este asa. Switch-ul care comanda iluminatul interior de la usa spate stanga este pozitionat pe caroserie. Al meu are mecanismul rupt in interior.E super simplu de schimbat si e ieftin. Inchiderea nu functioneaza datorita actuatorului. Partea mecanica a acestuia (e din plastic) are probleme de genul ca din cauza uzurii se blocheaza, sare de pe pozitie....

Azi merg sa cumpar o usa completa (30€). si o sa iau de pe ea toata inchiderea si sa fac transplant. Am studiat in RealOEM si se pare ca inchiderea mea e acelasi model cu cea de pe masina donatoare (318i din 1991). Am citit undeva ca mai sunt si unele motorase cu sase fire. Trebuie sa fiu atent la ceva in special cind cumpar usa?

Merci!

• 2 months later...