Jump to content

Vand M5 E39

Dariusel

Recommended Posts

Vand M5 E39 , albastru , 2003 , 160000km , navi 16:9 , tv , dsp ... cam tot ce are un M5. Lipsesc doar farurile si stopurile,iar motorul este desfacut pt k are ceva probleme. Caroseria este perfecta , fara zgarieturi.

Pret 4500 Euro . Incerc sa fac si poze si revin !

Inmatriculat in germania , doar pt dezmembrat.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

deci tu vinzi o caroserie de m5 fara motor faruri + stopuri neinmatriculat la 4500 euro?

motorul este pe masina , am zis k are ceva probleme , nu stiu exact , scotea fum , a fost ceva la o supapa si nu am gasit piesele pt schimb. iar niste faruri si stopuri cred k gasesti pana in 300 euro . Un m5 la fel se vinde la noi cam cu 15000 euro , cred k totusi e o diferenta.

Cat vrei pe bara fata si bara spate?

sal , vreau sa o dau complecta k nu am unde sa o tin k asa as fi dezmembrato !

Edited by Dariusel

Urgent 3500 Euro !

Nu am jante, am doar cele de 15 pe iarna pe care sta masina, dar nu se da cu ele.

Fara faruri stopuri si oglinzi !

Interior complect , piele negru-gri , navi mare , dsp , subwofer original , telefon..etc. In rest masina este complecta! Motorul are dusa "garnitura de _chiulasa_" si mananca ulei.

Edited by Dariusel

Jantele intra , am uitat , cele de iarna de e60, cred k sunt pe 16 :twoup:. Poze nu pot pune momentan , caroseria este perfecta , albastra, km exact 146000,sistem dsp,navi tv telefon .... Maine incerc sa pun poze .

App , intra cele de 16 , dar doar sa stea masina pe ele , nu se invart rotile .

Edited by Dariusel

Si cu cele 2 pistoane fisurate si blocul de asemenea spart cum ramane?

POXIPOL.....glumesc nu mam putut abtine...!!! asteptam poze si poate dupa afirmatiiile facute despre masina un pret real !!!

da ar fii foarte interesant sa vedem masina,pacat de asa o masina ca si M5 E39 sa ajunga un morman de fiare.......mare pacat.

poti sa pui ceva poze cu interiorul si un pret?????

la fel si pentru oglinzile exterioare si cea interioara......

cum zicea un coleg mai sus ar fii bine sa pui poze cu ce vrei sa vinzi......

Edited by danetz23

2800 iti dau eu maine pe ea.nu pot mai mult ,tinand cont ca trebuie sa iau si o masina inscrisa pentru transplant.motorul in ce stare mai este?este demontat de pe masina sau este si dezmembrat?

motorul este demontat , dar am piesele toate in garaj . motorul se poate face , trebuie sudat ceva la el si alezat ...nu stiu concret , stiu ce mi au zis mecanici .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.