Jump to content

Vand M5 E39

Dariusel

Recommended Posts

jantele nu le mai dau pt k sunt jantele de pe masina mea cu care circul si au cauciucuri noi :twoup: dar asta nu conteaza :)

Deci pretul e 3700 fara jante! Astept oferte!

Daca e cineva interesat de masina fara bara fata - bara spate sau la schimb cu bara de pe facelift mai las la pret, deci astept oferte!

Momentan am doar copi dupa acte, trebuie sa fac cumva sa ajung sa iau actele originale doar k trebe ceva timp si nu prea am.

Cat ceri pe bara spate, iti dau eu bara mea de pe facelift la schimb + diferenta. Astept raspuns si un pret bun, cum ti-am facut eu la volan :) !

L.E.: eventual poti da PM cu diferenta !

Edited by Blaz3

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jantele nu le mai dau pt k sunt jantele de pe masina mea cu care circul si au cauciucuri noi :twoup: dar asta nu conteaza :(

Deci pretul e 3700 fara jante! Astept oferte!

Daca e cineva interesat de masina fara bara fata - bara spate sau la schimb cu bara de pe facelift mai las la pret, deci astept oferte!

Momentan am doar copi dupa acte, trebuie sa fac cumva sa ajung sa iau actele originale doar k trebe ceva timp si nu prea am.

Cat ceri pe bara spate, iti dau eu bara mea de pe facelift la schimb + diferenta. Astept raspuns si un pret bun, cum ti-am facut eu la volan :( !

L.E.: eventual poti da PM cu diferenta !

Ziceam de schimb de bara fata - spate k sa pastrez eu barile si sa le dau la schimb pe ale mele cu masina dar la un pret mai mic :) nu am specificat prea clar :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.