Jump to content

din navi business in proffesional!

Recommended Posts

Exista aceasta modificare facuta de cineva pe afara. Se gaseste si kit iar de schimbat ai mai multe de schimbat: CCC, Display de 8.8", modul de navi si mi se pare si ceva conectoare cabluri de fibra optica etc.

Nu e simplu deloc dar e posibil. Exista si o firma care vinde kitul pentru a face modificarea. Atat ca e cam scump: cateva mii de euro, vreo 3 daca mai tin bine minte...

Exista aceasta modificare facuta de cineva pe afara. Se gaseste si kit iar de schimbat ai mai multe de schimbat: CCC, Display de 8.8", modul de navi si mi se pare si ceva conectoare cabluri de fibra optica etc.

Nu e simplu deloc dar e posibil. Exista si o firma care vinde kitul pentru a face modificarea. Atat ca e cam scump: cateva mii de euro, vreo 3 daca mai tin bine minte...

Ce sare de 1500 de euro in sus...mai bine schimbi masina :twoup:

Mi-a zis mie cat...pe privat...dau paste:

"ciao, daca este deja navigatie business pe masina, trecerea la navigatie professional costa 800 euro cu montaj si codare, daca nu este navigatie de loc, costa 1000 euro cu montaj si codare"

"Salut, te ocupi tu...faci tu...sau ?"

"ciao, face un prieten, daca te intereseaza iti dau numarul de telefon

cele bune"

Mi-a zis mie cat...pe privat...dau paste:

"ciao, daca este deja navigatie business pe masina, trecerea la navigatie professional costa 800 euro cu montaj si codare, daca nu este navigatie de loc, costa 1000 euro cu montaj si codare"

"Salut, te ocupi tu...faci tu...sau ?"

"ciao, face un prieten, daca te intereseaza iti dau numarul de telefon

cele bune"

Foarte bune preturile! Cum sunt componentele? Noi sau sh?

i-am dat si lui, stai linistit, mi se pare normal sa dau preturi pe privat atata timp cat nu este sectiune mp aici...

Sal am primit pm-ul tau dar nu stiu cum sa iti ras pe privat

Poti sa imi spui te rog ce face adica dvd video; tv etc sau ce mai poate ea sa faca

Multumesc mult

@zeronoo : 1. vreau si eu sa stiu cat timp dureaza operatiunea pt schimbarea din navi bussines in pro . imi ramane navigatia business in posesie ? (si unitatea de cd player?) - pret

2. cat dureaza schimbarea bordului pt adaptarea la navi-pro fara ca masina sa fie dotata cu asa ceva ? presupun ca trebuie schimbata si consola unde e cotiera pt adaugarea joystickului si recodarea softului masinii. - pret

ps. doresc sa imi iau un e90 ... daca se poate pune dupaia navi pro fara probleme am mai multe optiuni la care sa ma uit.

Edited by MateiBarbu