Jump to content

VAND USB STICK BMW ORIGINAL 8 GBB

Recommended Posts

VAND USB STICK IMPECABIL, FOLOSIT APROAPE O LUNA, ARE DOAR 2 ZGARIETURI MINORE, ESTE MODEL CHEIE SI SLOTUL ( TATA ) CARE IESE DIN CHEIE SE ACTIONEAZA DIN BUTONUL DE DESCHIDERE PORTBAGAJ AL STICKULUI.

ESTE IDENTIC CU O CHEIE ORIGINALA.

120 RON

post-29492-1275233761_thumb.jpg

post-29492-1275233774_thumb.jpg

post-29492-1275233784_thumb.jpg

care e motivul pt care il vinzi?

Mi-am luat HDD ( f. mic gen pocket de la Western Digital, e un pic mai mare decat un pachet de tigari, cu capacitate de 320 GB, fara sursa externa, practic - la un pret f. bun si nu mai am ce face cu sticku`) . la nevoie, il pot arata potentialului cumparator - stickul merge perfect, nu are nicio eroare, nicio problema, daca asta era substratul intrebarii tale ...:twoup:

recomand si http://www.ottocurier.ro/ am primit eu de la Craiova un colet. A fost dupa-amiaza iar a doua zi dimineata sosise in Constanta, iar ca pret foarte ok. Sunt noi pe piata de curierat.

P.S. in afara de stick nu cred ca mai are vreo functie. Are doar design de telecomanda/cheie BMW.

Edited by IulianC

Cred ca toti curierii livreaza de pe o zi pe alta,oriunde in tara.Pretul si seriozitatea fac diferenta.

Trebuie sa vazut daca curierul ales are sediul si in judetul tau,altfel platesti kilometrii suplimentari de la cel mai apropiat sediu.

Edited by Sorin Maxim

Cred ca toti curierii livreaza de pe o zi pe alta,oriunde in tara.Pretul si seriozitatea fac diferenta.

Trebuie sa vazut daca curierul ales are sediul si in judetul tau,altfel platesti kilometrii suplimentari de la cel mai apropiat sediu.

Nu trimit prin curier... in afara de butonul de la portbagaj care scoate slotul USB , celelatle butoane fac, dupa caz, urmatoarele : clatite, chiftele si omleta.

VA ROG RAMANETI ON TOPIC!

Nu va convine, sau nu va intereseaza, rog nu comentati aiurea !

Multumesc pentru seriozitate si intelegere!

Alter_ego. lasa mistocariile astea ieftine. Oamenii te-au intrebat frumos in legatura cu butoanele alea, trebuia sa raspunzi in aceeasi maniera. Iar despre comentarii privind obiectul aflat la vanzare, tin sa iti amintesc ca sint permise. Daca nu-ti convine pune anuntul la ziar.

Alter_ego. lasa mistocariile astea ieftine. Oamenii te-au intrebat frumos in legatura cu butoanele alea, trebuia sa raspunzi in aceeasi maniera. Iar despre comentarii privind obiectul aflat la vanzare, tin sa iti amintesc ca sint permise. Daca nu-ti convine pune anuntul la ziar.

Daca nici macar o gluma nu ne mai permitem sa facem pe forumul asta unde ajungem, Calin78?

Ne afecteaza criza asta pana si simtul umorului?

Nu am intentionat deloc a face "mistocarii", dupa cum ai observat , am raspuns tuturor utilizatorilor care au avut ceva de intrebat intr-o maniera politicoasa si decenta .

Consider ca nu am ofensat sau atacat pe nimeni, cu atat mai mult m-a socat atitudinea ta politieneasca... Anuntul este postat si in alte parti ( siteuri ) , insa cu un pret usor mai mare.

Am lasat produsul la 100 RON pentru membrii bmwclub.

Ca sa nu mai existe echivoc:

NU trimit produsul in tara ( nici cu posta, nici cu curier ).

Este un simplu USB stick cu design de cheie care nu are alta functie decat cea de stocare de date .

100 RON pret final.

renunt. sry. am vazut ca nou e 130 RON si-l iau asa mai bine.... ms oricum

Cu placere, succes!

Am dat pe el 157 RON de la AB... f. bine daca l-ai gasit la 130.

Toate bune!

Tipul cica cere plata in avans,pe card! :twoup: Ca apoi sa-l trimita!Mie nu-mi suna a bine!!!

renunt. sry. am vazut ca nou e 130 RON si-l iau asa mai bine.... ms oricum

Cu placere, succes!

Am dat pe el 157 RON de la AB... f. bine daca l-ai gasit la 130.

Toate bune!

Tipul cica cere plata in avans,pe card! :twoup: Ca apoi sa-l trimita!Mie nu-mi suna a bine!!!

Nu-ti suna, nu-ti suna... asta e!

Faptul ca-ti suna sau ca nu-ti suna nu e un motiv sa incerci sa defaimezi un utilizator cu remarci neavenite!

Apropo, mi-ai verificat contul de pe Okazii ( unde sunt utilizator din 2006 si am 40 de calificative 100% pozitive ) dupa cum ti-am indicat ( pentru verificarea increderii) ?

Sau incerci pur si simplu sa arunci cu noroi, asa, doar ca nu ai ce face?

Du-te stimabile si ia-ti-l din alta parte! Credeam ca deja ti l-ai luat nou la 130 de RON!

Nu e nimic deosebit si eu am luat de la Shimano ceva cu plata in avans , e in avantajul tau ca mai scutesti 10 ron la ramburs .

Tipul cica cere plata in avans,pe card! :) Ca apoi sa-l trimita!Mie nu-mi suna a bine!!!

Nu e nimic deosebit si eu am luat de la Shimano ceva cu plata in avans , e in avantajul tau ca mai scutesti 10 ron la ramburs .

Dar aici este vorba de "second hand",de ceva folosit si nu mi se pare deloc justificat ca sa ceara plata in avans pe ceva care s-ar putea sa nu-l mai primesti! :twoup: Oricum e treaba lui.Cu ce castigi 10 lei?Ca nu inteleg!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.