Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW E90 / 318D / 2007

lover1976

Recommended Posts

Salutare, se schimba greu un bec pozitie far fata BMW E90 / 318 D / 2007 ? Puteti sa-mi dati ceva detalii ? Se da farul jos daca am xenon ??? Astept pareri ! Stima !!!!!!

nu se da farul jos dar ai ceva de munca.cel mai simplu este asa:

1.se da roata jos

2.se desface carenajul de roata,atunci ai acces la far cel mai usor

3.se desface capacul de la becul de angel eyes.este separat de cel de faruri.sub cel de far este.

4.becul are 2 suruburi care se desfac cu un imbus cred ca de 4.

in prima faza misca de bac s avezi daca face contact.daca nu merge se schimba becul.la bavaria becul este 120 de lei cu tot cu suportul acele cu oglinda.

se poate schimba si becul separat,dar in comert se gasesc becuri de 5w,iar noi le avem de 10w.cele de 5w se potrivesc de la batrana DACIA.

totul dureaza vreo 40 de min daca faci singur si prima data.dupa ce sti cum se desface dureaza mai putin si se poate da becul jos si pe la motor,dar este chin.

bafta.

P.S.nu uita intai sa verifici daca face contact becul in socul si firele

Salutare, se schimba greu un bec pozitie far fata BMW E90 / 318 D / 2007 ? Puteti sa-mi dati ceva detalii ? Se da farul jos daca am xenon ??? Astept pareri ! Stima !!!!!!

nu se da farul jos dar ai ceva de munca.cel mai simplu este asa:

1.se da roata jos

2.se desface carenajul de roata,atunci ai acces la far cel mai usor

3.se desface capacul de la becul de angel eyes.este separat de cel de faruri.sub cel de far este.

4.becul are 2 suruburi care se desfac cu un imbus cred ca de 4.

in prima faza misca de bac s avezi daca face contact.daca nu merge se schimba becul.la bavaria becul este 120 de lei cu tot cu suportul acele cu oglinda.

se poate schimba si becul separat,dar in comert se gasesc becuri de 5w,iar noi le avem de 10w.cele de 5w se potrivesc de la batrana DACIA.

totul dureaza vreo 40 de min daca faci singur si prima data.dupa ce sti cum se desface dureaza mai putin si se poate da becul jos si pe la motor,dar este chin.

bafta.

P.S.nu uita intai sa verifici daca face contact becul in socul si firele

Merci mult ptr raspuns