Jump to content

schimb E36 coupe ///M

the_rider

Recommended Posts

VAND sau schimb E36 coupe '94 2000cmc cu E46 FL sau NFL diesel +dif .

PRET : 3990 Euro

abs,

interior piele neagra,

perdeluta luneta,

computer bord,

obc 18 butoane,

dublu climatronic,

AC,

cotiera,

geamuri electrice,

oglinzi heliomate electrice,

volan E46 FL fara airbag sau il schimb cu cel original,

inchidere centralizata,

spoiler fata bara spate bandouri stopuri – aspect ///M,

angel eyes ccfl,

proiectoare ceata,

pleoape faruri,

pleoapa luneta,

eleron portbagaj,

eleron luneta (nemontat, vopsit negru)

jante BMW M6 18" replica ET 34 J8 in stare pefecta+ a5-a janta de fata un pic ovala dar se poate indrepta.

incaltate cu cauciucuri Continental ContiContactSport3 235/40fata , 255/35spate.

Grup autoblocant.

suspensie reglabila coilovers H&R si bielstein,

toate bucsile si pivoti fata si bucsi brat spate schimbati in iarna,

ulei Castrol 0W30,

bujii bosch,

am factura la ce am bagat in ea.

Vopsita in februarie, Pacific blue,adaugat metalizat si perla albastra.

fara vanos.

in momentul asta e mai lasata de fata decat in poze si e vizibila in Brasov.

Mai multe detalii la tel. 0766.664.117 sau iordache_flo@ymail.com

si poze ... imi cer scuze dar nu stiu ce am facut pe aici ....

post-20993-1275304406_thumb.jpg

post-20993-1275304413_thumb.jpg

post-20993-1275304418_thumb.jpg

post-20993-1275304432_thumb.jpg

post-20993-1275304437_thumb.jpg

post-20993-1275304444_thumb.jpg

post-20993-1275304451_thumb.jpg

post-20993-1275304456_thumb.jpg

post-20993-1275304461_thumb.jpg

Edited by the_rider

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, mersi. inca o iubesc... dar vreau ceva mai normal ca imediat vine o familie !!!

s-au bagat aprox. 12.000 Euro in ea .... detalii la tel.

12 000? Ce ai facut de 12 000 la masina? Si daca e din 94 nu ar trebui sa aiba Vanos?

caroseria din '94 si motorul din '92 ... dar merge perfect motorul .... si multe alte probleme rezolvate mi-au supt banii astia !!! probleme la rar, probleme cu norma de poluare(non euro), multa spaga in germania, o recarosare , multa joaca cu ea, multe piese schimbate ... si multe altele...

Prietenii mei din Brasov stiu masina si ..... stiu cata grija am avut de ea !!!

caroseria din '94 si motorul din '92 ... dar merge perfect motorul .... si multe alte probleme rezolvate mi-au supt banii astia !!! probleme la rar, probleme cu norma de poluare(non euro), multa spaga in germania, o recarosare , multa joaca cu ea, multe piese schimbate ... si multe altele...

Prietenii mei din Brasov stiu masina si ..... stiu cata grija am avut de ea !!!

da dar totusi 12 000, eu zic sa mai scazi putin.

nu vreau sa par grosolan si nici nu vreau sa ma laud si nici sa scot ochii cuiva... e doar o suma !!!! vreau doar sa evidentiez faptul ca am avut grija de ea foarte mult.... era pisi mea ... iubirea mea .... pana a aparut o alta iubire in viata mea si acuma treba sa schimb masina !!!! :twoup:

buna intrebare!!! in decurs de 2 ani ....

Edited by the_rider

Poate e vorba de altĂŁ valutĂŁ, poate e o confuzie la mijloc, sĂŁ fim serioÂşi, am mai vĂŁzut Âşi noi maÂşini.

Ce rost are sĂŁ arunci sume de genul acesta?

Poate cĂŁ unii copii te vor crede, ĂŽnsĂŁ ĂŁia n-au bani sĂŁ-Ăži cumpere maÂşina.

Chiar nu vreau sã fiu rãutãcios, Însã ar fi frumos sã pãstrãm o decenÞã, o limitã.

Pai din cate stiu eu, pe langa masina asta a mai luat una, deci 4000 de la prima + vreo 3000 de la a doua + TPĂ + RAR + modificari...

Eu zic ca ajunge la 12 mii...

:twoup:

A zis cĂŁ a bagat 12 000 ĂŽn maÂşina asta, nu ĂŽn alte maÂşini cumpĂŁrate.

frumoasa masina si bun pretul de vanzare :twoup: insa normal la ce ai pe masina si la cum arata nu trebuia sa bagi mai mult de 3 hai 4000 de euro in ea..daca tu ai ajuns cu ea la 12000 euro este numai greseala ta....stii cum e, de ce sa fie simplu cand poate sa fie complicat????...cam asa ai facut tu cu masina asta daca ai bagat 12000 euro in ea.....in concluzie tu ai preferat sa cheltui 12000 de euro in loc sa cheltui maxim 4000 ca sa o aduci in starea in care este ea acum......inca odata pretul de vanzare este f corect la aceasta masina.....sa nu mai spui nimanui cat ai bagat in ea :)

Daca masina ar fi aratat rau sau ar fi avut un pret cat nu face aveati subiect de discutie, acuma ca omul a zis si el o suma investita trebuie sa-i sariti toti in cap.

Eu nu stiu cat a bagat in ea dar masina asta arata bine, am vazut-o la intalnirile BMW in Brasov.

Nu stiu daca gaseti tu aici omul care s-ati dea banii pe masina, pe forum toti sunt buni la comentat masinile altora, ale lor chiar si carute de-ar fi tot is masini de vis.

Succes la vanzare!

frumoasa masina si bun pretul de vanzare :twoup: insa normal la ce ai pe masina si la cum arata nu trebuia sa bagi mai mult de 3 hai 4000 de euro in ea..daca tu ai ajuns cu ea la 12000 euro este numai greseala ta....stii cum e, de ce sa fie simplu cand poate sa fie complicat????...cam asa ai facut tu cu masina asta daca ai bagat 12000 euro in ea.....in concluzie tu ai preferat sa cheltui 12000 de euro in loc sa cheltui maxim 4000 ca sa o aduci in starea in care este ea acum......inca odata pretul de vanzare este f corect la aceasta masina.....sa nu mai spui nimanui cat ai bagat in ea :)

inca odata spun ca masina merita toti banii.....cealalta parte a discutiei nu este legata de pretul de vanzare care este foarte corect....am spus doar ca si-a folosit foarte multe resurse pentru a obtine un rezultat pe care-l putea avea cu maxim 4000 investiti....sper sa fie pe intelesul tuturor acum .....ii doresc bafta la vanzare initiatorului.....eu daca as fi in locul tau nu m-as desparti de ea.... :)

Edited by zeky

sincer , nici macar nu am citit toate reply-urile userilor !!!!

asa cum vedeti masina, in starea in care e !!!! eu o vand / schimb cu E46 , avand un pret pe ea(valoare) de 4000 E .... NU MAI CONTEAZA CATI BANI AM BAGAT IN EA !!!

#ciupanezu : asta e nr meu de tel 0766664117 ... dami un bip si te sun eu (nu vreau sa jognesc cu bipul dar vreau sa fiu om) si la tel iti spun toata povestea masinii !!!! si nici macar nu e nevoie sa dai raspuns pe topic ca:" asa e" !!! sau da-mi un PM cu nr. tau de tel si te sun. vad ceilalti useri sunt pusi pe mistouri.

si dupa cum am mai zis .... e doar o suma oarecare !!!! sa o uitam .... e problema mea !!!!

in curand poze cu interiorul ....

Daca masina ar fi aratat rau sau ar fi avut un pret cat nu face aveati subiect de discutie, acuma ca omul a zis si el o suma investita trebuie sa-i sariti toti in cap.

Eu nu stiu cat a bagat in ea dar masina asta arata bine, am vazut-o la intalnirile BMW in Brasov.

Nu stiu daca gaseti tu aici omul care s-ati dea banii pe masina, pe forum toti sunt buni la comentat masinile altora, ale lor chiar si carute de-ar fi tot is masini de vis.

Succes la vanzare!

mersi frumos !!! foarte bine ai zis !!!

nici nu ma grabesc sa o vand pentru ca inca o iubesc !!! si imi place foarte mult !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.