Jump to content

In cautarea celui mai frumos...

deathrow

Recommended Posts

Salut...

Stiu ca foarte multi oameni, inclusiv eu, considera ca rezultatele in ceea ce priveste designul la trecerea de la 3 volume la 2 volume, nu sunt tocmai spectaculoase... Se obtin astfel masini foarte practice, dar care sufera din punct de vedere al designului... Ce mai, toate breakurile/wagonurile sau cum vreti sa le mai numiti, daca e sa le compari cu sedanul original, sunt urate in draci; lucru valabil pentru marea majoritate a masinilor.

De cand ma stiu nu am putut sa sufar masinile in 2 volume. Numai cand ma uitam la ele imi venea sa o iau la fuga. Si totusi de curand am gasit o masina care desi e touring, dupa parerea mea arata superb. Pentru mine e masina in 2 volume care arata cel mai bine pana acum, si o consider clar o alternativa pentru urmatoarea mea masina.

Inainte sa va spun despre ce e vorba, v-ash ruga sa postati aici si alte modele de masini in 2 volume care v-au atras atentia si vi s-au parut reusite.

Asta e masina :blink:

Guest IulianE

Sincer nu pot da exemplu de un combi frumos...pt ca nu gasesc niciunul.nu imi plac masinile combi si nici SUV-urile.

dar in schimb pot da un exemplu de un combi foarte urat dupa parea mea,si anume Mondeo combi,care m-i se pare dizgratios in pofida faptului ca Mondeo Sedan e foarte aratos.

Da... tocmai la asta ma refer... sunt urate in draci :blink: mie imi vine in cap cand ma gandesc la combi, passatul penultimul model. Ala pana in 2005. URAAAAAT.

Totusi mie astea 2 imi plac. e91 chiar mi se pare foarte reusit. Pe langa asta e si o masina foarte practica (pentru ca no... e touring)

Un 2 volume care mi-a placut este Vectra C. L-am vazut aproape, am mers cu el...

Shi pe mine ma lasau rece break-urile astea, dar am pe firma un Passat, shi, in afara de faptul ca e urat :) , e EXTREM de practic.

Ca familist m-am lovit de o gramada de probleme la drum lung cu cinciarul meu. De aceea, cred ca urmatoarea mashina va fi un E39 touring. Trebuie sa imbin inima cu creierul, nu am ce face... :blink:

Imi place foarte foarte mult combi. Am avut un A6 combi, chiar mi-a placut mult de tot. Si l-am folosit si la carat diverse, cu bancheta rabatata l-am umplut ochi.

As vrea un E39 touring, dar si un A6 Avant e frumos. E39 touring daca ar fi mult mai inalt, ar semana un pic chiar si cu X5.