Jump to content

Vand 525d , 163cp din 2000

Recommended Posts

A venit vremea sa ma despart , sau macar sa incerc, de masina mea.

BMW 525d din 04.2000 si prima inmatriclare in 12.2000

Motorizare 2.5 163 cp

Ca si extrase/optiuni: Diesel- asta-i cel mai importanta :twoup: +tiptronic

mai are dublu climatronic din fabrica , oglinzi electrice si carlig de remorcare detasabil original, webasto, cateva airbag-uri si 4 geamuri + oglinzi electrice.

Dotari extra: Optimizare motor Hartge, cip de putere

Arcuri H&R , telescoape sport

jante modulare Hartge (made by OZ) 8,5j x 19 cu 254/35/19 fata si 9,5j x 19 cu 275/30/spate , toate gumele aproape noi.

Turbina am schimbat-o acum 6 saptamani, e noua si mai mare decat cea stock si odata cu ea o noua optimizare a softului.

Tapiterie din piele neagra cu incalzire in scaunele din fata pe care am pus-o eu( de pe alta masina, nu le-am tapitat eu )

M pachetul e nou, cu toate accesoriile si l-am montat anul acesta, deci nu e M paket din fabrica.La fel si suporti de pahare fata si spate.

Tocmai am cumparat si farurile de face-lift , din pacate pe semnal galben , si stau pe ganduri daca sa le montez sau nu...oricum vin la pachet cu masina, impreuna cu o perdeluta electrica de spate si tot ce mai am piese (scaunele originale , ceva elem de intrior, inca un set de trim-uri..etc...+ SET ROTI IARNA )

Sunt singurul si unicul proprietar in tara de cand eu am adus-o din germania , am primit un service book cu un nr de km dar din pacate impreuna cu Clauberry am aflat ca nu sunt cei reali, maisna are 193 mii pe bord , in realitate 240 mii....asta e.

Am schimat de-a lungul anilor tot ce era consumabil (frane, directie, filtre uleiuri, furtune, injectoare,alternoator,perii elctromotor,tampoane motor etc.) si masina tehnic nu are nimeni absolut nimic de obiectat la ea, in afara de km reali is deacord cu orice test.

Extriorul are mici zgarieturi ici colo, nu am retusat-o si nici polisat-o niciodata din lipsa de timp, nu a avut accidente majore sau airbag-uri sarite.Din cauza ca e destul de joasa, numai exista

scutul motor. Pragurile sunt usor indoite ici colo .

Volanul original care era de M modelul vechi l-am vandut aici pe forum, in ideea ca imi iau unul cu airbag rotund, dar nu am mai apucat.Momentan am un volan e 46, daca gasesc unul de M o sa il pun eu.

Mai am de schimbat pe ea un senzor ABS dreapta spate si senzorul de la placutele de frana fata.Le voi face cat de curand.

Raspund sincer la orice intrebare legata de ea.

Pretu este de 8200 euro, usor negociabil si motivul vanzarii este un upgrade la un 535d , in rest sunt foarte multumit de ea.Nu sunt pe graba si nici nu o vand doar sa ma scap de ea.

Eventual m-ar interesa un schimb cu e60, 535d de preferat , pe langa aceasta masina mai adaug un Vectra B din 97 1,6 ecotec combi inmatriculat si diferenta cash.

Tel :0727131593 dupa ora 17 va rog.

POZE aici: http://img189.imageshack.us/gal.php?g=photo083t.jpg

-

Edited by HHH

• 2 weeks later...
cu un e39 525 d manual , negru , navi mare , tv ... 250000 reali si astia jante pe 18 + jante de iarna pe 15 . eu vreau sa o dau pt k imi doresc automata k m am saturat de schimbat . dami un pm si zimi cat mai vrei diferenta si iti pot trimite si niste poze . Edited by Dariusel

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.