Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar Motor Complect E39 - cu acte

Recommended Posts

Cumpar Motor Complect E39 - cu acte pt o recarosare , eventual masini avariate la caroserie dar cu motorul functional. Astept oferte , in special as avea nevoie de un M5 , dar la un pret bun poate iau si alt motor . Astept oferte pt motor complect si acte cu totul in regula .

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
UP! BMW(e39 cu caroserie avaraiata,motor ,cutie etc. functionale,fara interior...) - de preferat Benzina ! Albastru!

Astept oferte!

Am eu acte pt 525d an 2002 albastru met si am si blocul motor

doar blocul il mai ai din motor?e bun blocul ? cam cat mar ajunge toate piesele care sunt lipsa ?eu vreau sa fac recorosare la m5 ul meu , deci daca ar fi albastru in acte ar fi ok k nu mai e umblatura atata , dar sa fie cat de cat functional k parte mecanica . la ce pret e?motor , caroseie ...tot ce ar trebui pus pe m5 k sa fie un 525 :twoup: eventual astept un pret pe privat .ms

UP! BMW(e39 cu caroserie avaraiata,motor ,cutie etc. functionale,fara interior...) - de preferat Benzina ! Albastru!

Astept oferte!

salut..da-mi mie carligul ala de remorcare, (ala care se insurubeaza in bara), daca da, spune-mi cat costa. (tel 0723/763651), mersi.

Astept oferte!

doar blocul il mai ai din motor?e bun blocul ? cam cat mar ajunge toate piesele care sunt lipsa ?eu vreau sa fac recorosare la m5 ul meu , deci daca ar fi albastru in acte ar fi ok k nu mai e umblatura atata , dar sa fie cat de cat functional k parte mecanica . la ce pret e?motor , caroseie ...tot ce ar trebui pus pe m5 k sa fie un 525 :twoup: eventual astept un pret pe privat .ms

Blocul motor,actele si seria 700e

Astept oferte!

salut..da-mi mie carligul ala de remorcare, (ala care se insurubeaza in bara), daca da, spune-mi cat costa. (tel 0723/763651), mersi.

Cirligul de remorcare 50 lei.......725691059

• 2 months later...
  • 1 month later...
Cumpar Motor Complect E39 - cu acte pt o recarosare , eventual masini avariate la caroserie dar cu motorul functional. Astept oferte , in special as avea nevoie de un M5 , dar la un pret bun poate iau si alt motor . Astept oferte pt motor complect si acte cu totul in regula .

Sal am tot ce iti trebuie la pretu foarte bune daca te mai intereseaza sunama Tel:0786.629.642 Andrey

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.