Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Cumpar Motor Complect E39 - cu acte

Recommended Posts

Cumpar Motor Complect E39 - cu acte pt o recarosare , eventual masini avariate la caroserie dar cu motorul functional. Astept oferte , in special as avea nevoie de un M5 , dar la un pret bun poate iau si alt motor . Astept oferte pt motor complect si acte cu totul in regula .

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  roscatu m3 said:
  Dariusel said:
UP! BMW(e39 cu caroserie avaraiata,motor ,cutie etc. functionale,fara interior...) - de preferat Benzina ! Albastru!

Astept oferte!

Am eu acte pt 525d an 2002 albastru met si am si blocul motor

doar blocul il mai ai din motor?e bun blocul ? cam cat mar ajunge toate piesele care sunt lipsa ?eu vreau sa fac recorosare la m5 ul meu , deci daca ar fi albastru in acte ar fi ok k nu mai e umblatura atata , dar sa fie cat de cat functional k parte mecanica . la ce pret e?motor , caroseie ...tot ce ar trebui pus pe m5 k sa fie un 525 :twoup: eventual astept un pret pe privat .ms

roscatu m3 said:
  Dariusel said:
UP! BMW(e39 cu caroserie avaraiata,motor ,cutie etc. functionale,fara interior...) - de preferat Benzina ! Albastru!

Astept oferte!

salut..da-mi mie carligul ala de remorcare, (ala care se insurubeaza in bara), daca da, spune-mi cat costa. (tel 0723/763651), mersi.

Dariusel said:
  roscatu m3 said:
  Dariusel said:

Astept oferte!

doar blocul il mai ai din motor?e bun blocul ? cam cat mar ajunge toate piesele care sunt lipsa ?eu vreau sa fac recorosare la m5 ul meu , deci daca ar fi albastru in acte ar fi ok k nu mai e umblatura atata , dar sa fie cat de cat functional k parte mecanica . la ce pret e?motor , caroseie ...tot ce ar trebui pus pe m5 k sa fie un 525 :twoup: eventual astept un pret pe privat .ms

Blocul motor,actele si seria 700e

romeo-cta said:
  roscatu m3 said:
  Dariusel said:

Astept oferte!

salut..da-mi mie carligul ala de remorcare, (ala care se insurubeaza in bara), daca da, spune-mi cat costa. (tel 0723/763651), mersi.

Cirligul de remorcare 50 lei.......725691059

• 2 months later...
  Dariusel said:
  cefi said:
Motor complect zici?

as vrea complect si functional k sa nu ma mai incurc...

sal

motor 525 tds...decat il pui pe masina

ofer toate anexele inclusiv cutia

acte la el si tot ce trebuie

pret fix 500 euro

MOTORUL ESTE INCA PE MASINA SE POATE PROBA

• 1 month later...
  Dariusel said:
Cumpar Motor Complect E39 - cu acte pt o recarosare , eventual masini avariate la caroserie dar cu motorul functional. Astept oferte , in special as avea nevoie de un M5 , dar la un pret bun poate iau si alt motor . Astept oferte pt motor complect si acte cu totul in regula .

Sal am tot ce iti trebuie la pretu foarte bune daca te mai intereseaza sunama Tel:0786.629.642 Andrey

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.