Jump to content

SERIA 1 M

claudiuBWR

Recommended Posts

Fanii BMW asteapta cu nerabdare, de ani buni, o veste despre varianta M a seriei 1. Unii dintre ei isi doresc atat de mult un “ursulet” modern, incat nici nu au observat la timp noile M5 si M6. Dupa multe speculatii, filme si fotografii spion aparute pe net, se pare ca nu mai avem de-a face cu niciun secret. Da, seria 1 va avea o versiune M, in viitorul apropiat. Una adevarata, de data asta, nu doar un pachet de cosmetizare a exteriorului.

Seful de la M GmbH, Kay Segler, a recunoscut, in cadrul unui interviu dat unui site german, ca varianta M a lui Seria 1 Coupe va aparea in 2011. Asa cum era de asteptat, masina nu se va putea numi M1, pentru a nu-l supara pe zeul suprem din Bavaria. Numarul de exemplare in care va fi produs cel mai mic M, nu va fi unul prea mare, ceea ce nu se va putea spune si despre pretul pe care va trebui sa-l platesti pentru a-l avea.

Ramane, insa, o intrebare legata de motorul care va arunca masina de-a latul, in curbele de pe Nurburgring. Cel mai probabil, bavarezii vor salbatici unitatea de 3 litri, in sase cilindri, disponibila deja pe 135i. Astfel, cei care nu s-au vindecat de frustrare, dupa prezentarea lui Seria 1 tii Concept, din 2007, isi vor vedea implinit cel mai mare vis.

sursa: http://www.topgear.ro/stiri/nu-cumva-sa-i-spui-m1

Tare si seria 1 M, da la costurile totale de intretinere mai bine te gandesti e la cam aceeasi bani si M3

Eu am seria 1 diesel in bucuresti, momentan n`aj schimba`o pe niciun M sau benzinar nu vad rostu in roiu mare din trafic

Da nici sa`mi iau M sa merg pe 3 strazi:dn1,a1,a2

Prefer ceva carutzas cat pt toata romanica :)

sigur ca da, asta ca aia in anii 90, " ce-ti trebuie masina straina pe drumurile noastre , e mai buna Dacia" :twoup:

Edited by Viper05

Da nici sa`mi iau M sa merg pe 3 strazi:dn1,a1,a2

Prefer ceva carutzas cat pt toata romanica :twoup:

Salut. Sunt nou pe site, dar ...masini am mai avut!! Nu are sens sa judeci o masina DECAT prin prisma NEVOII pe care ti-o acopera! La care se adauga, fireste si ...PRETUL!

Asadar, micul M1 este o delicatesa! Daca ai familie, o slujba de birou , o varsta etc NU e cazul sa platesti pentru ea, chiar daca ti-ai permite-o!

Si eu as alege tot un diesel cu consum mic! Altfel, M-ul este un vis!!!

nu e vb doar de intretinere,pur si simplu este o masina rigida,buna sa te duci la mare si la munte pe valea ph (s-a asfaltat),evident si in buc,in rest daca vrei sa te duci pana la bicaz sau treci pasul prisolp,etc nu este buna,nu este confortabila si daca mai faci si o galma...