Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

probleme ABS

Recommended Posts

Salutare!!

Am si eu o promlema ,am un e36 din 1996,trebuie sa schimb un senzr abs in fata,am si cumparat unul la dezmembrari,dar cind am vrut sa il montez nu potrivea!!mai clar nu corespundea grosimea ei si asta avea 2 pinuri iar al meu are 3.Din acaesta cauza ma-m uitat si la senzori din spate si astea au 2pinuri (in fata 3 pinuri)dar tot nu erau la grosimea cu cel cumparat de la dezmembrari. Imi poate spune cineva de cite feluri sunt senzori abs, la un 36 din 96,cu 85kw???

• 5 months later...
sal am u e36 din 93 motor 316i coupe si am o mica/mare problema......mii sa aprins senzoru de abs eu am bagato frumos pe testa nenea de acolo mia spus senzor stanga fata eu mam dus si am luat unu de la dezmembrari si lam pus si acuma cand se aprinde cand sta stins tin sa precizes ca nici ala nu statea in permanenta aprins se aprindea el de nebun asa,findca vine iarna am vrut sa nu se mai aprinda deloc....dar vad ca asta se aprinde mult mai dess....eu cand am scos senzoru vechii avea pilitura din acea de fier sau de ce e pe capul acel magnetic care intra in disc sau ude intra lam curatat si la pus in porbagaj si la pus pe cel de la dezmembrari care arata f bine....dar acuma nu stiu ce sa fac....sa il pun pe ala care il aveam inapoi pe masina....eu cred ca nu e de la senzor ci de la alt cv .....stima.....astept rasp daca ma paote ajuta cineva pls ca vine zapada si nu mia misc masina din parcare..:)( :twoup:

Am si eu acelasi problema am inteles ca e boala la e36 senzorul abs ! Si mie mi se aprinde in bord dupa prima frana mai brusca si se stinge dupa aia doar cand opresc masina ! NU stie cineva trebuie neaparat inlocuit sau a mai reusit cineva sa il si curete ! Ca unul nou e foarte scump cum am inteles eu ! am un e36 1.6 benzina din 94 si acum ca se aproprie iarna ar prinde bine abs ! Vara nu imi fac grij ! Astept raspunsuri ! Edited by bmw316sm

Si eu am avut problema respectiva. Ultima data cand mi s-a aprins eram in urcare cu masina pe la 3500rpm. S-a aprins fara franare, fara nimic. Am schimbat senzorul de la ABS de pe fata/stanga si s-a rezolvat problema. Poate fi oricare (dintre cei 4) defect, trebuie verificat pe tester.

la dezmembrari intre 50 si 100 si nou firma ATE parca 2mil 2 sute sau 2,8sute...si am cautat nou nu gasesti alta firma....numai ATE cu care lucreaza bmw ...am mai vz pe alte forumuri ca a luat la 80 ron nou dar nu ate dar baieti care spuneau erau ba din oradea maramures....adica...tarii din acestea mia indepartate....

salutare baieti. eu am cumparat un senzor pt spate(e36 318i din 94) 105lei era nou. cel de fata era 110. acum dupa ceva timp mi sa aprins iar becul de abs. poate mi sa stricat senzorul din cauza tablitei care acopera capul acesteia dupa roate? piesa nr.2 din imagine. stie cineva cat costa piesa aceea si daca se poate gasi de nou?

post-6604-1291241045_thumb.png

• 1 year later...