Jump to content

vand 318IS coupe Inmatriculat

B-14-BYE

Recommended Posts

Inmatriculat RO - primu proprietar.

Toata articulatia nou noutza. se poate verifica pe orice rampa.

revizia de abia facuta ulei filtre.

proiectoare noi.

xenon in proiectoare

angel eyes

stopuri led

piele neagra

magazie alpine 12cd

geamuri electrice cu functia confort

oglinzi electrice incalzite heliomate

alarma BMW originala cu inchidere centralizata

jante 16 NOI

evacuare sport

discuri si placute noi.

KLIMA care functioneaza perfect.

cotiera.

bara spate M3 Look.(doar buza d`aia aftermarchet)

toate piesele noi se pot verifica pe orice rampa la cererea clientului

pret 3600euro usor discutabil. masina nu are gram de rugina si are vopseaua originala de fabrika.

nici un eveniment rutier.

0761 882 107 mai multe poze pe cineva2002ro mail sau mess

post-18946-1275594916_thumb.jpg

post-18946-1275594926_thumb.jpg

masina este 10-a 1993.

175.000km. la cum arata pe dedesubt.. si toate plasticele la locu lor si roata de rezerva... rezerva de becuri.. toate sculele in trusa.. eu zic ca a fost foarte ingrijita. si mai ales ca este vopseaua originala.

nu vreau sa se considere un up dar am pozele cam mari si nu pot adauga decat 2

........

post-18946-1275597243_thumb.jpg

Man, nu vreau s-o iei in nume de rau, dar cum poti sa spui "nici un eveniment rutier" cand se vede clar nr pe spate ca a fost sifonat ? Sau ala de pe fata care nu mai e prezent

exista si posibilitatea ca numerele sa fi fost pastrate de la o alta masina si tot asa. nu iau apararea nimanui insa e posibil.

numarul dupa fata a fost furat cu tot cu bara de m3. si nr dupa spate l-am pierdut si l-am regasit sifonat. si indoit. cine vede masina. poate sa se uite sa vada ca totul e original orice plastic. si orice piesa cu vopsea originala.

Man, nu vreau s-o iei in nume de rau, dar cum poti sa spui "nici un eveniment rutier" cand se vede clar nr pe spate ca a fost sifonat ? Sau ala de pe fata care nu mai e prezent

vezi ca am eu un vecin cu un matiz care mi-a strambat nr pt ca e asa prost incat intr-un loc de seria7 nu poate parca corect!

M-am gandit prea tarziu la posibilitatea cu nr pastrat, in fine, bine ca ne-a lamurit B-14-BYE. Oricum e o masina foarte frumoasa si se vede ca e ingrijita. Eu eram in cautare de 318is (sper sa-mi vand 316le sau sa o schimb cu una d-asta) si asa am dat de topic. Bafta la vanzare !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.