Jump to content

Concurs - intalnire Sinaia

Romulus

Recommended Posts

Avem ceva premii pentru un concurs la Sinaia. Vreau sa stabilim intai ce concursuri putem avea si pe urma facem un poll.

Pentru propuneri avem timp pana luni la ora 00:00. Marti incepe votarea in poll si vineri la ora 12:00 o voi incheia.

Pana acum propunerea mea:

- Cea mai frumoasa masina (stabilim de comun acord criteriile sa aiba sanse si E3 si E90)

- Tuning BMW de calitate si bun gust

Astept si alte propuneri.

Premiile vor fi sepcute BMW si servicii ExpertDetailing gratuite.

Cea mai originala masina(adica fara tuning)

115794[/snapback]

Asta-mi place, avand in vedere ca nu sunt adeptul tuningului, ba chiar dimpotriva. :blink: Pacat ca eu nu voi participa, avand in vedere ca sepcutele le platesc eu si serviciile ExpertDetailing sunt pentru castigatori... :)

• Cea mai frumoasa masina (stabilim de comun acord criteriile sa aiba sanse si E3 si E90)
  • Tuning BMW de calitate si bun gust
  • Cea mai originala masina (adica fara tuning)

Asta-mi place, avand in vedere ca nu sunt adeptul tuningului, ba chiar dimpotriva.  :blink: Pacat ca eu nu voi participa, avand in vedere ca sepcutele le platesc eu si serviciile ExpertDetailing sunt pentru castigatori...  :)

•  
  • Cea mai frumoasa masina (stabilim de comun acord criteriile sa aiba sanse si E3 si E90)

• Tuning BMW de calitate si bun gust

• Cea mai originala masina(adica fara tuning)

115795[/snapback]

:)

1. Cea mai frumoasa masina (stabilim de comun acord criteriile sa aiba sanse si E3 si E90)
  2. Tuning BMW de calitate si bun gust
  3. Cea mai originala masina (adica fara tuning)
  4. Cel mai frumos zgomot al motorului
  5. Cel mai performant sunet (nu stiu ce inseamna)
  6. Concurs de tricouri ude (nu cred sa fie participanti, poate masculini)

1.  

2. Cea mai frumoasa masina (stabilim de comun acord criteriile sa aiba sanse si E3 si E90)

3. Tuning BMW de calitate si bun gust

4. Cea mai originala masina (adica fara tuning)

5. Cel mai frumos zgomot al motorului

6. Cel mai performant sunet (nu stiu ce inseamna)

7. Concurs de tricouri ude (nu cred sa fie participanti, poate masculini)

115814[/snapback]

Cel mai performant sunet adica cea mai buna sonorizare a unei masini... care sa si sune nu doar sa bubuie... :) pregatesc eu criterii de notare ptr asta si daca vreti ma si ocup... :)

La faza cu tricourile ude... creca nu... nu stiu cine isi va lasa sotia, prietena etc. sa participe... si cu atat mai mult nu cred ca va face cineva dintre noi asa ceva... :blink:

Eu as propune si ceva care nu are legatura directa cu masina. Pentru ca indiferent de criterii unii vor fi dezavantajati.

Concurs de paintball? (ex. tras la tinta, fixa, mobila etc.).

Cine manevreaza cel mai bine ATV-ul printre obstacole contra cronometru? etc.

S-ar putea lega de distractiile deja planificate :blink: Have fun.

Cel mai pasionat fan BMW. (nu stiu daca am formulat optim)

Adica un fel de concurs de cunostinte sa vedem cine stie mai multe despre BMW atat din pct de vedere istoric cat mai ales tehnic. Astfel se va ivi ocazia pentru multi sa auda ce inseamna sau cum functioneaza una alta dintre sistemele si mecanismele BMW-ului. S-ar crea astfel o win-win situation. "Desteptul" pleaca cu premiul iar restul vor afla maimulte despre BMW....zic si eu... :blink:

Avem ceva premii pentru un concurs la Sinaia. Vreau sa stabilim intai ce concursuri putem avea si pe urma facem un poll.

Pentru propuneri avem timp pana luni la ora 00:00. Marti incepe votarea in poll si vineri la ora 12:00 o voi incheia.

Pana acum propunerea mea:

- Cea mai frumoasa masina (stabilim de comun acord criteriile sa aiba sanse si E3 si E90)

- Tuning BMW de calitate si bun gust

Astept si alte propuneri.

Premiile vor fi sepcute BMW si servicii ExpertDetailing gratuite.

115792[/snapback]

Cel mai tanar posesor de BMW....merge?

Cel mai pasionat fan BMW.  (nu stiu daca am formulat optim)

Adica un fel de concurs de cunostinte sa vedem cine stie mai multe despre BMW atat din pct de vedere istoric cat mai ales tehnic. Astfel se va ivi ocazia pentru multi sa auda ce inseamna sau cum functioneaza una alta dintre sistemele si mecanismele BMW-ului. S-ar crea astfel o win-win situation. "Desteptul" pleaca cu premiul iar restul vor afla maimulte despre BMW....zic si eu... :)

115990[/snapback]

asta mi se pare super,dar sa nu participe Bavaria :blink: ca nu mai avem sanse de castig :)