Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Aseara am lovit masina

09uby

Recommended Posts

Aseara pe str. secuilor am lovit masina. L am ferit pe unu care mergea pe contrasens si am intrat eu intr o masina parcata pe dreapta.

In urma acestui accident am nevoie de aripa fatza dreapta, bara fatza, far dreapta, semnal dreapa, si nu stiu ce o mai fi atins pe sub capota asta ramae de vazut la service.

Atasez si o poza cu masina lovita.

post-25768-1275739006_thumb.jpg

Dupa mine (care am cautat piese pentru E46-ele unui prieten) ...ideal ar fi sa-ti iei bara si aripa de la second...pica cel mai bine si mai fix pe masina ...sau...piese noi daca-ti permiti, dar originale.

Prietenul asta al meu si-a lua aripa dreapta fata (cum ai tu) la E46 noua, dar nu originala...si n-a picat bine, noroc cu omu` care a reparat-o ca era bun tipu` si-a mai taiat din ea...etc...dar tot nu pica bine dupa aia...s.a.m.d.

Imi pare rau pentru masinuta ta...si multa bafta la reparat!

bara fata - 175 lei

aripa fata - 75 lei

far cu interior negru si motoras - 330 lei DEPO

semnal - 30 lei DEPO

piese noi aftermarket

Sigur se potriveste aripa aftermarket pe masina. Nu vreau sa mi bat joc de ea. Si un set complet de semnalizari albe cum sunt la cele cu facelift,ai? Si la ce pret?

bara fata - 175 lei

aripa fata - 75 lei

far cu interior negru si motoras - 330 lei DEPO

semnal - 30 lei DEPO

piese noi aftermarket

Sigur se potriveste aripa aftermarket pe masina. Nu vreau sa mi bat joc de ea. Si un set complet de semnalizari albe cum sunt la cele cu facelift,ai? Si la ce pret?

eu am dat aripi si au cazut ok pe masini

nu poti pune modelul de face lift decat daca pui aripa de facelift si far de facelift

am si semnale albe de nfl e 30 lei/buc

Faptul ca bara este aliniata perfect se datoreaza tinichigiilor/mecanicilor, am montat si eu elemente de caroserie aftermarket si sunt groaznice , trebuiesc adaptate sa "pice" la linie.

asta nu stiu , cert e ca am demontat bara de 2 ori ulterior , pt revopsire ca sarea vopseaua de pe ea : si apoi cand am montat ornamentul ala 330 . Nu a fost nici o problema. Evident ca nu toti producatorii sunt la fel .Asta a mea era made in Turkey , scria mare pe interior :twoup:

Edited by Myx

Azi am dus masina la service si am luat o hotarare , sa o vopsesc pe toata. Cine are masina gri petrol ca vreau sa i dau o nuanta mai inchisa?

Si se pare ca e mult mai grav de cat credeam. O sa am nevoie de mai multe piese.

Edited by 09uby

Aseara pe str. secuilor am lovit masina. L am ferit pe unu care mergea pe contrasens si am intrat eu intr o masina parcata pe dreapta.

In urma acestui accident am nevoie de aripa fatza dreapta, bara fatza, far dreapta, semnal dreapa, si nu stiu ce o mai fi atins pe sub capota asta ramae de vazut la service.

Atasez si o poza cu masina lovita.

unde pe secuilor?????????ca pe aceasta strada sunt foarte dese aceste incidente.... :twoup:

De ce ? crezi ca in DE nu se fac aftermarketuri ?

am zis eu asta?! :)

barele aftermarket sunt 99% taiwan sau Italia-Turcia :( nici cele originale nu se fac in DE , bine facute sunt cele suedeze

p.s. e foarte probabil ca tu sa fi vazut ca e exportata prin DE , nu fabricata :(

oricum, daca pica bine ,care e problema, poate sa fie si made in Ro , trimise in De si vandute ca produse nemtesti :twoup:.. bmw-ul este un amalgam de piese adunate de prin multe colturi ale lumii, de exemplu la e46 cablaraia e made in RO :) de vina este globalizarea

Edited by POIUYT