Jump to content

Schimb sau vand 5 jante pe 16

strees

Recommended Posts

300e pe ele este un pret bun....s-au vandut jante pe 17 oem cu gume impecabile la 400 de euro.....chiar si la 300e

in cazul asta exista 2 variante:

1. tu ori nu vrei sa le vinzi

2. ori le supraapreciezi......

oricum in ambele cazuri vei avea topicul asta deschis muult timp de acum inainte.....defapt se si vede ca ai 4 pagini de discutii si inca nimic....

bafta la vanzare.....jantele arata bine insa 300 hai maxim 350 euro (asta este pretul lor real)....

te-a deranjat, nu te-a derantaj postul meu conteaza mai putin...este doar o parere personala cu care daca nu esti de acord poti trece peste ea....

nici mie nu-mi plac oamenii care vor lucruri de calitate pe bani putini..insa in cazul tau 300-350e este un pret corect (nu jenant)

Edited by zeky

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a ti dau 300 pe ele

Sincer tokmai am trimis 1550ron inapoi la Iasi omului,k n`am avut ce jante sa`mi mai iau!:twoup:

Deci in nici un caz 300 de euro...si am spus k nu mai sunt la vanzare,doar schimburi in Bucuresti si imprejurimi!

Asta daca gasesc ceva tentant,pt ca ma simt fb cu ele,f confortabile la drum si cu gume f bune!

Pe 300 iti iei niste pocitanii de jante sau unele acceptabile dar cu gume proaste si tot mai investesti 3-400euro in gume!:)

nu le vrei pe astea?sunt pe 17

Pai nu erau negre?:twoup:)

Tu ai impresia ca vinzi jante pe 19 ?! poate vrei vreo masina la schimb ..ca doar jantele tale sunt poleite cu aur ...OMG!

Nu fi off topic k sa nu fi considerat tzaran de altii,poate esti frustrat ca nu ti`le dau tie cu 300euro!

Si imi permit sa nu`ti raspund provocarii!:twoup:

am doua seturi unele vopsite negre si astea din poza...insa mai repede le-as da pe alea negre...ca sunt ca si noi...ele sunt identice!la astea din poza nu am gume

Edited by clausthaler1

300e pe ele este un pret bun....s-au vandut jante pe 17 oem cu gume impecabile la 400 de euro.....chiar si la 300e

in cazul asta exista 2 variante:

1. tu ori nu vrei sa le vinzi

2. ori le supraapreciezi......

oricum in ambele cazuri vei avea topicul asta deschis muult timp de acum inainte.....defapt se si vede ca ai 4 pagini de discutii si inca nimic....

bafta la vanzare.....jantele arata bine insa 300 hai maxim 350 euro (asta este pretul lor real)....

te-a deranjat, nu te-a derantaj postul meu conteaza mai putin...este doar o parere personala cu care daca nu esti de acord poti trece peste ea....

nici mie nu-mi plac oamenii care vor lucruri de calitate pe bani putini..insa in cazul tau 300-350e este un pret corect (nu jenant)

L.E. : nu ma grabesc chiar deloc sa le dau,doar asa de dragul de a le da...au fost oferte si vor mai fi,iar pretul fiecare si`l face!:twoup:

Nu ma deranjeaza posturile nimanui atat cat sunt on topic!

...iar daca pe cineva deranjeaza ca scriu cu "tz"...nu are dacat sa faca isterii in fata monitorului si sa se auto consoleze ca este mai destept,ca nu scrie cu "tz"!:)

Edited by strees

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.