Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand volan E90 ///M cu comenzi si padele SMG

Recommended Posts

da!

Ok. Eu nu am vazut unde e zgariat, dar ..te cred! Nu are nici trim si nici airbag?

:twoup: e zgariat la trim

si trimul il are, airbag nu are, am la el capacul de airbag, se da exact cum se vede in poze

se potriveste pe E87, E90, E91, E92, E93

NU, era o gluma, unii cer o gramada de bani doar pe capac, iar colegul a intrat in rol. Volanul mai e in continuare, cu capac, cu trim, cu comenzi cu padele.

Am o intrebare: se potriveste airbag-ul de la E 87 pe acest volan? Pt ca, partea de comenzi este identica. Doar la airbag am o ..problema. Dac se potriveste, il iau azi! (ma rog, maine!!)

da se potriveste, daca are aceeasi forma atunci da, acest tip de volan a fost montat pe E87, E90/91/92/93

O sa intreb maine la BMW. Vreau sa fiu sigur. Daca erai din Bucresti, rezolvam imediat! Dar, in Brasov.....

(Cum adica a fost montat pe E87, E90/91.etc? Pe cate masini l-ai ....plimbat???!!!)

:) adica se potriveste, pe modelele astea :)

Nici o problema intreaba, e mai bine sa fii si tu sigur, ca eu sunt :twoup: Ai primit pozele care le-am trimis pe mail?

Nu am primit nimic, desi ai spus ca ai trimis. Le astept acum si v maine, DUPA ce sun la Bavaria. Ok?

Astept si multumesc.

:) adica se potriveste, pe modelele astea :(

Nici o problema intreaba, e mai bine sa fii si tu sigur, ca eu sunt :) Ai primit pozele care le-am trimis pe mail?

Nu am primit nimic, desi ai spus ca ai trimis. Le astept acum si v maine, DUPA ce sun la Bavaria. Ok?

Astept si multumesc.

:twoup: cum adica, stai ca mai trimit o data sa vezi, scrie-mi adresa ta in PM. Le trimit si astept raspuns pe maine. O seara faina!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.