Jump to content

BMW 528i ///M paket

sarpe74

Recommended Posts

BMW 528i

Fabricatie: 2000, rulaj: 170.000 km, transmisie manuala 5+1

putere: 193 cp, capacitate cilindrica: 2800 cmc, norma poluare: euro 3

sedan (4 usi), benzina, albastru metalizat (albastru M5)

din ce imi aduc aminte acum, are ca optiuni:

- ///M Paket (spoilere, jante, volan, suspensie, etc)

- interior piele gri cu scaune sport

- xenon

- climatronic dual-zone

- volan reglabil / cu comenzi

- BC

- senzori ploaie

- senzori parcare spate (PDC)

- jante 17 cu anvelope 235/45/17

- audio bmw business cu cd changer

- proiectoare ceata

- spalatoare faruri

- cotiera

- suporturi bautura

- geamuri cu tenta de culoare

Am doua chei la masina, este adusa din Anglia si este inmatriculata pe numele meu.

Deocamdata are montat carlig de tractare dar il voi demonta si am sa pun la loc difuzorul din bara spate. Carligul de tractare se va vinde separat deoarece este cumparat de nou inclusiv releul bypass (pt a nu aparea erori la bord).

Bmw-ul trage super-bine, nu am avut nicio problema cu el, motorul nu bate, nu consuma/amesteca/pierde ulei/apa sau alte lichide, nu scoate fum de nicio culoare, nu se supra-incalzeste, clima functioneaza normal (baga aer rece).

Nu as vrea sa dezmembrez BMW-ul, poate ca as castiga mai mult in felul asta dar nu vreau sa ma complic si totodata ar fi pacat de o asemenea masina sa o fac bucati.

O vand fara sa vreau sa scot profit, eu mi-am adus o rulota si mai am 2 masini, dintre care si un Jeep Grand Cherokee Limited 4.0 fabr. 2001 (tot de Anglia) la vanzare.

BMW-ul a costat 2300 GBP, la care se mai adauga 200 GBP asigurarea si ferryboatul si 600 EUR benzina de acolo pana acasa.

Pretul masinii: 3600 EUR

BMW-ul functioneza foarte bine iar estetic int/ext este superb.

Pt cei interesati,

Tel: 0722.366.706

POZE:

Edited by sarpe74

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

wiseguy, daca erai asa cum ti-ai pus nick-ul si ai fi citit mai cu atentie anuntul meu probabil ca ai fi inteles...

...

O vand fara sa vreau sa scot profit, eu mi-am adus o rulota si mai am 2 masini, dintre care si un Jeep Grand Cherokee Limited 4.0 fabr. 2001 (tot de Anglia) la vanzare.

...

PS. Rulota de 5 persoane... asta ca sa-ti fie mai clar, iar daca nu stiai benzina costa 1.52 euro/ 1 litru in marea majoritate a tarilor din UE.

Edited by sarpe74

daca cumva ajungi s-o dezmembrezi da-mi pentru ca ma intereseaza interiorul si pachetul M

E mai multa lume interesata de pachetul M si de interior :twoup:

Daca gasim si pe cineva interesat de motor si cutie poate m-as apuca s-o dezmembrez.

Problema e ca nu prea am timp sa ma ocup s-o desfac si de aceea as vrea s-o dau completa asa cum e acum.

Asadar anuntul este inca valabil!

Edited by sarpe74

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.