Jump to content

Vand seturi jante BMW

Recommended Posts

era o observatie, destul de obiectiva, chiar daca usor amuzanta... :)

Asta este atitudine de moderator? Va rog frumos sa stergeti atat postul dumneavoastra, cat si al colegului , cu scopul de nu polua topicul. Va multumesc in avans pentru atitudinea luata.

Helo, domnu', unde va credeti de va apucati sa ne dojeniti si sa dati altora indicatii despre ce si cum sa faca? :twoup:

Pe acest forum sunt permise comentariile in sectiunea de MP. Daca ai fi citit regulile sectiunii de MP am fi evitat aceste dicutii inutile.

Postarea de anunturi la sectiunea Mica Publicitate este un privilegiu, nicidecum un drept. Deci va rog nu abuzati de acest privilegiu.

Inainte de a posta la Mica Publicitate, va rog sa luati in considerare ca vor aparea discutii pe marginea anuntului. Daca nu doriti acest lucru, atunci folositi site-urile specializate in anunturi de mica publicitate.

Nu domnu' ca nu ne tragem de sireturi... Si pentru cultura dumneavoastra chiar am citit regulamentul, altfel as fi facut referire la el. Daca comentariiile ar fi fost facute pe marginea unui produs nu era nici o problema, dar, am rugat sa nu se polueze topicul cu tot felul de aberatii, dar, se pare ca cer prea mult de la unele persoane.

"Domnu' ", sa iti explic cum stau treburile:

oricine poate posta pe orice topic atata timp cat respecta regulamentul si regulile bunului-simt... ceea ce s-a si intamplat cu afirmatia colegului nostru...

ai dat REPORT pt ca noi, moderatorii, sa iti curatam topicul de mizerii si aberatii... constatarea noastra: nu e nicio afirmatie care sa poata fi considerata mizerie sau aberatie!

poate eventual, intr-o interpretare stricta, am fi putut sterge acel post ca UP mascat... cum nu suntem ingusti la minte, l-am lasat si il vom lasa la locul lui...

prin urmare, daca nu iti convine "atitudinea mea de moderator", ai la indemana un instrument de sesizare a adminilor... PM!

in consecinta, daca tot te lauzi ca ai citit Regulamentul, hai sa iti mai improspatez putin memoria :

13. Moderare. Nu discutati deciziile moderatorilor. Daca aveti comentarii, le trimiteti si discutati cu moderatorii si administratorii prin PM. Sa nu credeti ca va pricepeti mai bine decat noi, la ce e bine si la ce e rau pentru bmwclub.ro.

Deciziile luate de catre moderatori, nu sunt subiect de discutie. Daca totusi, considerati ca nu corespund, sau sunteti impotriva, puteti sesiza acest lucru prin PM doar administratorului. Orice alta cale va atrage dupa sine suspendarea respectivului membru.

22. Explicatii. Echipa moderatoare, nu este datoare cu explicatii. Daca sunteti nemultumit de o decizie a acestei echipe sau de administrator, scrieti PM. In masura in care timpul o va permite, veti primi un raspuns. Nu insistati.
27. Calitatea de membru. Calitatea de membru al forumului bmwclub.ro este un privilegiu, nicidecum un drept. bmwclub.ro isi rezerva dreptul de a retrage acest privilegiu in orice moment.

nu inteleg de ce insa ai sarit ca ars la sfatul colegului meu... ti-a facut o recomandare pertinenta...

insa la faza cu trasul de sireturi, asa e... iti dau dreptate !

nu ne tragem de sireturi... cel putin vreo 10 zile !

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...