Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Dezmembrez 325 E36

Recommended Posts

pe pielea de la schimbator si inelu ala cromat cat vrei?amortizoare fata sunt sport,in ce stare sunt.?

Pielea de la schimbator si inelul s-au vandut.

Amortizoarele sunt sport toate 4 cu cursa scurta si sunt in stare perfecta. 150EUR

Un pret pentru toba finala si starea ei ?

Finala e in stare foarte buna. 50EUR.

daca nu ma insel asa a fost masina lu vladut?

Inca mai este.

Cat vrei pe stopurile de pe spate?

Stopurile s-au vandut.

parca e model de dupa 96, nu?

daca da, ma intereseaza un pret pentru grila fata cu nari cu tot daca e in stare perfecta.

merci

Grila este cu facelift, dar as prefera sa o dau la pachet celui care ia si stropitorile.

Instalatia de spalat faruri e completa, functioneaza? Ma intereseaza motorasul si duzele.

Lipseste motorasul mare care impinge duzele.

din cate am vazut eu are cotirea

spunemi un pret cu tot cu consola

merci

S-a vandut cotiera, sorry.

M-ar interesa farurile de fata cu tot cu semnalizari si cu pleoape la ce pret sunt merci

Farurile s-au vandut, semnalele 60 de lei si ploapele 100 de lei.

post-126-1276168375_thumb.jpg

post-126-1276168433_thumb.jpg

cotiera la ce pret e?

Cotiera s-a vandut, sorry.

Proiectoarele mai sunt?

Da, proiectoarele sunt, cel de pe dreapta are o crapatura mica dar nu este ciobit si nu intra apa sau etc.

acum am vazut ca grila are si stropitori. daca imi iau toata instalatia o pot pune pe masina mea daca nu am avut stropitori?

Bineinteles! :twoup:

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.