Jump to content

Va rog sa ma ajutati cu pareri

Recommended Posts

salut,

va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema:

In Iulie plec in vacanta cu masina(118d) dupa cum stiti la seria 1 portbagajul este foarte mic :twoup:

Asa ca mi-am cumparat o roata de rezerva subtire pe 16'' si cric BMW,

problema mea este de spatiu,daca pun roata in portbagaj nu imi mai intra cum trebuie cele 2 trolere(unul al meu unul al nevestemii si ma rog poate mai pun si altceva)

Daca imi cumpar kitul de mai jos si un mic compresor beneficiez de mai mult spatiu si nu mai am probleme....

,,Am vazut intr-un magazin acest kit de pana care contine:

- o surubelnita subtire cu un varf ascutit (dupa ce scoti sa zicem cuiul introduci acea surubelnita si largesti putin gaura)

- o alta surubelnita cu o gamalie,cum este la acul de cusut in care introduci o banda de cauciuc subtire si o infigi in gaura dupa care tragi tare ca sa ramana banda subtire de cauciuc acolo(ca dop)

- 3 benzi de cauciuc subtiri

- 3 minibutelii cu CO2 si un accesoriu care se leaga intre butelie si valva de la roata

costul acestui kit este de 80 ron''

Ce ma sfatuiti sa iau la mine Roata de rezerva sau acel kit de pana?

Astept parerile voastre pro si contra,precum si argumente cu privire la cele doua posibilitati.

Sunt patit intr-un scenariu asemanator cu ce zici tu aici.Am avut kit + spuma si toate nebuniile.Usless toate....Kitu ala e bun numai daca ai o pana de la cui sau ceva f f mic.Pt orice mai mare ramai cu masina in drum si nu e prea placut.In afara tarii daca se intampla asta e mai rau,pt ca trebuie pusa masina pe platforma si...costa.

Eu am patito pe pielea mea,acum umblu cu roata subtire si cric in portbagaj.Cu bagajele exista solutii,dar cu pana urata + kit=> toate solutiile sunt f f scumpe.

@MihaiC : intra 1 troler si niste jante mai mici ,probat de mine :twoup: .

Edited by alexnos

Sunt patit intr-un scenariu asemanator cu ce zici tu aici.Am avut kit + spuma si toate nebuniile.Usless toate....Kitu ala e bun numai daca ai o pana de la cui sau ceva f f mic.Pt orice mai mare ramai cu masina in drum si nu e prea placut.In afara tarii daca se intampla asta e mai rau,pt ca trebuie pusa masina pe platforma si...costa.

Eu am patito pe pielea mea,acum umblu cu roata subtire si cric in portbagaj.Cu bagajele exista solutii,dar cu pana urata + kit=> toate solutiile sunt f f scumpe.

@MihaiC : intra 1 troler si niste jante mai mici ,probat de mine :) .

@XXL in viitorul apropiat marim si familia si marim si masina :)

@alexnos da ai foarte mare dreptate,dar sa vedem ce pareri mai apar,ca pana la urma iau o decizie....

Trebuie sa fac si eu rost de o roata de rezerva subtire si un cric. Eu nu am nici run-flat, nici kit, nici rezerva, nici cric ! :twoup:

De unde ati luat roata subtire ?

de la un coleg de forum @unclej (daca vrei datele de contact da-mi un pm)

Daca ai explozie?

Nu mai exista explozie de cand s-a renuntat la camera si s-a trecut la tubeless. :twoup:

mai exista pt. ca inca se vand anvelope sh, si apoi se circula cu masinime peste 150-160 km /h.

va mai intrebati de unde atatea accidente....(nu ma refer strict la bmw)