Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

vand folie carbon - ORACAL

Recommended Posts

Noile folii ORACAL, aduc numeroase avantaje fata de foliile similare, existente deja pe piata:

1. Latimea foliilor este de 1520 mm. Astfel, colarea integrala a capotelor masinilor nu va mai fi o problema.

2. Adezivul repozitionabil permite dezlipirea si repozitionarea foliei de mai multe ori, in timpul colarii, fara a deteriora folia. Adezivul se fixeaza dupa ce a fost presat cu racleta.

3. Foliile sunt cast (turnate) si au grosimea de 130 microni, ceea ce le face deosebit de flexibile, putand fi aplicate chiar si pe cele mai dificile portiuni ale masinilor sau pe suprafete curbe si neregulate.

am gasit sa cumpar folie carbon Oracal , la 150 ron/m2; singura problema este ca se vinde doar la sul cu lungimea de 10 m si cu latimea de 1,52 m

daca sunt doritori de folie carbon de calitate, haideti sa facem o lista cu username si dimensiunea solicitata (m2)

p.s. ideal ar fi ca cei din lista sa fie din bucuresti (vanzatorul accepta plata in 24 H cel tarziu)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
singura problema este ca se vinde doar la sul cu lungimea de 10 m si cu latimea de 1,52 m

Eu mi-am cumparat saptamana trecuta de la unii din Berceni, Algernon le zice, care aduc direct din Germania.

Am luat doar jumatate de metru ca sa-mi fac manerele la interior, consola si alte cateva chestii si mi-au dat cat le-am cerut. De ce naiba sa iau 10 m cand pot sa iau doar cat am nevoie? uite aici si scrie ca vand la metru http://www.folii-adezive.ro/produs.php?id=425

Am vazut la ei niste masini parcate care m-au bagat in boala. Era una verde praz gen fluorescent facuta cu un carbon maro....m-am imbolnavit langa ea cand am vazut-o. Mi-a zis portarul ca nu e vopsita, cica au pus folie pe ea, meserie maxima! o sa-i sun sa vad daca au niste poze cu ea pe undeva pe net sa vi le arat..

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.