Jump to content

PROPUNERE PENTRU ADMINISTRATORI SI UTILIZATORI

c.sainz

Recommended Posts

Dupa cum am mai spus, sunt nou pe acest site. Problema mea si, banuiesc, ca si a altor utilizatori, este ca e greu sa gasesti ceva util cand ai nevoie. Sunt si foarte multe modele BMW, foarte multe posibilitati de tuning, multe firme si, in final, te ....pierzi (sau nu gasesti nimic!!)

Propun administratorilor o usoara ...."resoftare" a sectiunii TUNING.

De exemplu:

- MOTOR

- CAROSERIE (EXTERIOR, INTERIOR)

- SUSPENSIE

- ESAPAMENT

- AUDIO-VIDEO

etc.

Este doar o propunere s, daca nu o considerati utila, va rog sa o stergeti!

Cu stima

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Si eu sunt de acrod 100% cu c.sainz, eu unul m-am obisnuit cu forumul dupa ceva timp, dar la inceput m-a chinuit ingrozitor, poate eu unul gandesc mai lent sau cine stie.

Pacat de bmwclub, ca se putea face ceva mult mai bun din el. Vezi organizarea de pe http://forums.bimmerforums.com/forum/index.php.

- La noi toate sectiunile sunt claie peste gramada. Abia daca mai intelegi ceva.

- Daca intrebi ceva, esti trimis catre functia search .. care nu-si face treaba absolut deloc.

- La bursa nu exista nici in ziua de azi "Theater Ratings", deci incurajarea tzeparilor. Ultimul raspuns pe care l-am primit a fost "nu vrem sa facem din bmwclub un talcioc" ... in ultimii ani bursa pe forum a crescut tot mai mult si cunosc personal oameni care au incercat sa ma tzepuiasca cu piese proaste, eu ii tin minte, ii cunosc, si tac din gura ... dar ceilalti ce fac?

BINGO...

plus ca bmwclub.ro trebuie sa ramana un forum eminamente TEHNIC, si nu sa fie transformat intr-u talcioc, bazar, bursa sau cum mai vreti sa ii spuneti...

singurul motiv pentru care s-a mentinut sectiunea Mica Publicitate (cu reguli stricte, de altfel) a fost acela de a oferi posesorilor de auto si moto BMW ocazia sa isi poata vinde/cumpara/schimba/dona diverse piese si accesorii intre ei...

iar pentru a stabili care user e serios si care nu, a fost creat topicul User Review si sectiunea Reclamatii... foarte utile de altfel...

pentru restul de aspecte, exista site-uri special destinate...