Jump to content

Se dezmembreaza BMW E36 325i din '94

Recommended Posts

200ron ambele

sau 200ron bucata si celalalt bonus :( ca nu le dau separat

am inteles. pai...facem asa: cumpar un scaun cu 200 RON si imi dai bonus inca un scaun si torpedoul cum ai spus in primul post... :)

e o promotie excelenta pe vremurile astea de criza...amandoua scaunele la 200RON e cam scump...:)

Dupa nickname banuiesc ca esti din Dambovita...Targoviste cumva? Intreb sa ma socotesc cat m-ar costa transportul (ai idee cam ce greutate au?)

Si..o rugaminte: poti sa faci doua-trei poze la scaune sa le vad mai bine? in pozele ce le aveai postate pe net nu se vad prea bine...din unghiul ala par murdare sau patate...chiar n-as vrea sa le cumpar si sa le tin in garaj...mai am vreo 3 cumparate patate sau de alta culoare :twoup:

Multumesc,

SORIN

Salut. Ai dat proiectoarele? Daca nu, spune-mi un pret, te rog. Multumesc.

proiectoarele sunt,insa cel de stanga e crapat.iti pot da poze cu ele pe mess la db85amd

100ron ambele

As fi interesat de scaune si bancheta din spate. Din ce oras esti? Asiguri transportul daca cumpar scaaune+bancheta.

scaune si banchete se dau la 350ron

impecabile,poate doar scaunele din fata putin murdare.

transport prin fan curier cu plata la destinatar

200ron ambele

sau 200ron bucata si celalalt bonus :( ca nu le dau separat

am inteles. pai...facem asa: cumpar un scaun cu 200 RON si imi dai bonus inca un scaun si torpedoul cum ai spus in primul post... :)

e o promotie excelenta pe vremurile astea de criza...amandoua scaunele la 200RON e cam scump...:)

Dupa nickname banuiesc ca esti din Dambovita...Targoviste cumva? Intreb sa ma socotesc cat m-ar costa transportul (ai idee cam ce greutate au?)

Si..o rugaminte: poti sa faci doua-trei poze la scaune sa le vad mai bine? in pozele ce le aveai postate pe net nu se vad prea bine...din unghiul ala par murdare sau patate...chiar n-as vrea sa le cumpar si sa le tin in garaj...mai am vreo 3 cumparate patate sau de alta culoare :twoup:

Multumesc,

SORIN

sunt din Gaesti,la 27km de targoviste

nu stiu ce greutate au

nu au pete,murdare probabil sunt

incerc maine sa fac poze,oricum, intra pe mess maine seara la db85amd ca aici nu pot incarca poze

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

sunt din Gaesti,la 27km de targoviste

nu stiu ce greutate au

nu au pete,murdare probabil sunt

incerc maine sa fac poze,oricum, intra pe mess maine seara la db85amd ca aici nu pot incarca poze

Se mai aude ceva cu scaunele? Ai dat interiorul complet sau mai sunt inca disponibile?

Am venit din concediu si as incerca sa ma ocup putin de masina... :twoup:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.