Jump to content

320d, 2004 , 150 cp ......

vciprian_21

Recommended Posts

Mai fac o incercare :twoup:

BMW 320 , 150 cp , 2004 , 149.000 km ,

-nefumator,manuala 6+1,150 cp,

-xenon adaptiv,

-angel-eyes,

-spalator faruri,

-jante M 17',

-suspensie sport reglabila,

-volan sport ,

-comenzi volan,

-scaune sport,

-incalzire in scaune,

-climatronic,

-pilot automat,

-senzori parcare+lumina+ploaie,

-cotiera fata+spate,

-oglinzi electrice +incalzite+heliomate,

-carlig remorcare,

-cotiera fata + spate,

-sac sky,

-1 cheie contact .

-MI SE PARE CA ARE O HURUIALA LA AMBREIAJ(functioneaza impecabil,doar "greierasul" este mai enervant )

Pret : 7.950 euro FIX .

.

.

.

Edited by vciprian_21

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pacat ca inca nu m-am saturat de confortul din actualul A6, ca eram deja la vazare cu el ca sa-l cumpar pe al tau. Eu sunt unul dintre pasionatii de break-uri si coupe-uri, urasc berlinele. Foarte frumoasa. Bafta.

Pacat ca inca nu m-am saturat de confortul din actualul A6, ca eram deja la vazare cu el ca sa-l cumpar pe al tau. Eu sunt unul dintre pasionatii de break-uri si coupe-uri, urasc berlinele. Foarte frumoasa. Bafta.

ce an este A6 ? daca este berlina , m'ar interesa :twoup:

eu o dau pt a achizitiona ceva mai spatios si mai lejera la drum pt ca am un bebe mic .

Multumesc pt urari :)

Edited by vciprian_21

ce an este A6 ? daca este berlina , m'ar interesa :)

eu o dau pt a achizitiona ceva mai spatios si mai lejera la drum pt ca am un bebe mic .

Am mai vb noi cand ai vrut doar schimburi. Este 2004, 2.5cm, 180hp, tiptronic si este break, cum am mai zis, urasc berlinele, mi se par berlinele taxiuri sau mai bine zis masini de dus prieteni pe ici pe colo.Daca tot vrei sa transporti persoane atunci iti iei un break si ai rezolvat si problema bagajelor si daca vrei o masina ptr. satisfactie personala atunci iei un coupe, cu care meri doar tu si iubita ta si gata. BERLINARII SA NU SARA PE MINE!! :twoup:

post-7834-1276253811_thumb.jpg

post-7834-1276253825_thumb.jpg

Edited by herman

ce an este A6 ? daca este berlina , m'ar interesa :)

Am mai vb noi cand ai vrut doar schimburi. Este 2004, 2.5cm, 180hp, tiptronic si este break, cum am mai zis, urasc berlinele, mi se par berlinele taxiuri sau mai bine zis masini de dus prieteni pe ici pe colo.Daca tot vrei sa transporti persoane atunci iti iei un break si ai rezolvat si problema bagajelor si daca vrei o masina ptr. satisfactie personala atunci iei un coupe, cu care meri doar tu si iubita ta si gata. BERLINARII SA NU SARA PE MINE!! :twoup:

Imi place modelul , frumoasa , dotari full .... dar , exista acel " dar " pe care fiecare il avem in noi :( , sincer vreau o masina berlina ....... :(

uite o masina pe gustul meu, dar cine stie in toamna ce parale am si poate iau una. http://autovit.ro/bmw-320-C13333081.html

asa este ... frumoasa .....

la mine sotia trage de mine sa achizitionam o masina mai spatioasa si mai lejera la drum dar sa nu mai fie break .....

noi am avut inainte de masina asta un Ford Kuga .... cred ca am fost printre primii din tara care au achizitionat aceasta masina ... nici nu a avut loc lansarea oficiala si noi deja o aveam .... am dat pe ea 30.000 euro in octombrie 2008 ....

dupa ce s'a accentuat criza pretul de noua ( la oferta) era de 23.600 euro .. atunci am luat decizia inteleapta sa o dau rapid pt ca in scurt timp voi preturile vor scade mai mult si daca as vrea sa o dau , ar trebui sa o dau cu maxim 18.000 -19.000 SH ... si as pierde enorm , astfel am vandut'o imediat cu 24.000 euro ..... atunci imi parea rau dupa masina, dar acuma nu regret deoarece vad la TV ca una noua cu programul rabla este 17.800 euro ....... :twoup:

ideea era ca sotiei ii pare rau dupa Kuga ( dar intelege ca a fost o decizie buna ) si acuma vrea o masina la fel de lejera la drum si spatioasa ....

Edited by vciprian_21

uite o masina pe guhttp://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act=Post&CODE=02&f=71&t=81537&qpid=1154649stul meu, dar cine stie in toamna ce parale am si poate iau una. http://autovit.ro/bmw-320-C13333081.html

asa este ... frumoasa .....

la mine sotia trage de mine sa achizitionam o masina mai spatioasa si mai lejera la drum dar sa nu mai fie break .....

noi am avut inainte de masina asta un Ford Kuga .... cred ca am fost printre primii din tara care au achizitionat aceasta masina ... nici nu a avut loc lansarea oficiala si noi deja o aveam .... am dat pe ea 30.000 euro in octombrie 2008 ....

dupa ce s'a accentuat criza pretul de noua ( la oferta) era de 23.600 euro .. atunci am luat decizia inteleapta sa o dau rapid pt ca in scurt timp voi preturile vor scade mai mult si daca as vrea sa o dau , ar trebui sa o dau cu maxim 18.000 -19.000 SH ... si as pierde enorm , astfel am vandut'o imediat cu 24.000 euro ..... atunci imi parea rau dupa masina, dar acuma nu regret deoarece vad la TV ca una noua cu programul rabla este 17.800 euro ....... :twoup:

ideea era ca sotiei ii pare rau dupa Kuga ( dar intelege ca a fost o decizie buna ) si acuma vrea o masina la fel de lejera la drum si spatioasa ....

Ce sa zic? Bafta, desi nu stiu multe de Ford, imi place si mie Kuga, problema e ca de fiecare data cand trec de la BMW la alta marca nu ma simt in siguranta si am impresia ca tot timpul ma astept sa se strice ceva si imi aduc aminte de ce eu sunt pasionat de aceasta marca. Am luat Audi din cauza ca nimeni nu dadea un BMW automat pe unul manual. Ai sa o vinzi pana la urma ca e frumoasa masina.

sincer la vanzare o am de ceva timp ... dar nu am cedat deloc la pret deoarece sunt intr'o balanta sotia ar vrea ceva mai mare , iar mie imi place masina asta ..... daca se da e ok , ii satisfac dorinta sotiei ....daca nu se da e tot ok pt ca ma "satisfac" pe mine :twoup:)))

acuma am mai cedat la pret pt ca are acea problema la ambreiaj .... daca l'as repara atunci as mari pretul ... dar momentan o las la pretul asta ,poate urmatorul proprietar o vrea asa ( pt ca e mai ieftina ) in ideea ca ii va remedia problema pe parcurs ....

Multumesc inca o data .

Edited by vciprian_21

BERLINARII SA NU SARA PE MINE!! :twoup:

eu am saloon...ca daca aveam berlina saream pe tine :)

Norocul meu, ca tu chiar ai cu ce sari pe mine (cu 330-ul) :) Apropo Calin, am uitat sa iti zic, am dat casetofonul. Oricum nu erai tu convins sa-l iei, nu?

ma tot uit pe forum ...... vad bmw-uri la vanzare an 2000-2002 la 7.000 - 7.900 euro si mult mai slab dotate ca ,al meu ......

oare cer eu prea putin pe masina mea ?!?!? hhhmmmmmm............ :twoup:

pai ei pot sa ceara cat vor, e vorba si cine le da :)

Din ce am vorbit la telefon am inteles ca masina este pe persoana fizica.

Pana la urma pot deduce tva sau nu daca o cumpar pe firma ?

Este 8000e cu tva inclus???

masina este pe , persoana fizica .....

in legatura cu TVA era o mica gluma .... scuze daca am fost inteles gresit ....

Super pret pentru amatorii de break!

Sunt convins ca o sa "scapi" repede de ea daca este in toate mintile.

Bafta.

Multam .... :)

este in toate " mintile" , chiar pot spune ca are " minte de geniu " :) ( functioneaza si arata impecabil , cu mica exceptia precizata in anunt )

referitor la pret : cred ca in scurt timp voi incerca sa remediez si problema ambreiajului ( cred ca este volanta pe duca ) apoi pretul va mai sari probabil la 8.500 euro . :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.