Jump to content

320d, 2004 , 150 cp ......

vciprian_21

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

7000 ai de la mine oricand :)

Daca intradevar te intereseaza si daca intradevar vrei sa achizitionezi o masina care iti place ( nu ma refer neaparat la masina mea , ma refer in general ) nu cred ca , cateva sute de euro te impiedica sa faci acest lucru .

Inteleg , daca iti doresti o masina care costa 9.000 - 10.000 euro si tu dispui numai de 7.000 , iti este cam greu sa faci un efort de 2.000-3.000 euro , dar cand e vorba de cateva sute ........ ?!?!?!?

Asta este punctul meu de vedere , dar fiecare isi cunoaste mai bine socotelile ......

P.S : cred ca in scurt timp voi remedia si problema cu ambreiajul , daca se adevereste a fi volanta , o voi schimba si pretul va creste " probabil" la 8.500 euro ..... :twoup: daca nu este volanta , pretul va stagna la 7.950 euro . :)

Edited by vciprian_21

off topic

de ce este pozitionat butonul de la DSC pe centru consolei , nu trebuia sa fie langa butonul de la incalzire scaune stanga

Masina a avut navigatie mare pe ea si fostul proprietar a vandut'o , in momentul in care a vandut'o a fost nevoit sa schimbe si rama impreuna cu scrumiera .... astfel cand a dat navigatia, a dat si rama adaptiva pt monitor 16:9 si a luat la schimb + diferenta de bani cd-player business + rama aferenta cd-player'ului ( ambele contin si partea cu ASC respectiv DSC si scaunele incalzite ) .

P.S : navigatia si rama a fost pusa pe un coupe din 1999 si viceversa ( rama + cd-ul de pe coupe au fost puse pe masina mea ) .

acesta este motivul ca , pe butonul DSC scrie ASC . :twoup:

Daca intradevar te intereseaza si daca intradevar vrei sa achizitionezi o masina care iti place ( nu ma refer neaparat la masina mea , ma refer in general ) nu cred ca , cateva sute de euro te impiedica sa faci acest lucru .

Inteleg , daca iti doresti o masina care costa 9.000 - 10.000 euro si tu dispui numai de 7.000 , iti este cam greu sa faci un efort de 2.000-3.000 euro , dar cand e vorba de cateva sute ........ ?!?!?!?

Asta este punctul meu de vedere , dar fiecare isi cunoaste mai bine socotelile ......

P.S : cred ca in scurt timp voi remedia si problema cu ambreiajul , daca se adevereste a fi volanta , o voi schimba si pretul va creste " probabil" la 8.500 euro ..... :twoup: daca nu este volanta , pretul va stagna la 7.950 euro . :)

Nu cred ca masina ta valoreaza 10 000 niciodata, si nu nu vreau sa cumpar o masina de 10 000 cu 7000.

Insa tu ai negociat de la 7950 la 7900.

Succesul unei vanzari este ca cei 2 participanti sa simta ca "castiga ceva" . Daca tu ai negociat doar 50 euro eu nu simt ca eu castig ceva.

Daca puneai masina initial la 8500 fara nici o problema(aici ma referla problema cu ambreiajul) si o negociai la 7900 era total altceva.

Oferta mea ramane in picioare inca.

LE:7000 euro cash.

Edited by dany_cmd

Nu cred ca masina ta valoreaza 10 000 niciodata, si nu nu vreau sa cumpar o masina de 10 000 cu 7000.

Succesul unei vanzari este ca cei 2 participanti sa simta ca "castiga ceva" . Daca tu ai negociat doar 50 euro eu nu simt ca eu castig ceva.

Daca puneai masina initial la 8500 fara nici o problema(aici ma referla problema cu ambreiajul) si o negociai la 7900 era total altceva.

nu inteleg de unde ai dedus ca eu as fi apreciat masina mea la valoarea de 10.000 euro ?!?

eu am dat un exemplu in sensul in care iti place o masina oarecare si ea costa cu 2000-3000 euro peste bugetul tau , atunci inteleg ca e mai greu sa faci un efort pt ca difernta ( procentul ) de care ai nevoie raportata la suma pe care o detii este este destul de mare .

iar in cazul masinii mele , iti mai trebuie doar cateva sute .

Ceea ce vreau sa spun se aplica si in cazul meu . dupa ce voi vinde masina si voi gasi masina dorita , iar omul solicita o suma apropiata de cat am eu , iar mie imi place cu adevarat masina .... atunci pun in balanta mai multe lucruri ... mai astept , mai caut , mai fac 2-3 drumuri prin tara sa vad 2-3 masini ? pentru cateva sute de euro mai astept cateva zile saptamani ?

repet, fiecare isi calculeaza banii si este responsabil de , deciziile si actiunile sale .

Referitor la bani , eram sigur ca lumea incearca sa negocieze . EXemplu : puteam sa pun un pret cu 400 euro mai mare ( 8.350 ) si o lasam in 7.900 .... atunci cumparatorul era " multumit " deoarece a a obtinut un pret mai mic prin " negociere " ... iar eu tot aceeasi bani imi luam .... dar am evitat acest lucru ...din acelasi motiv am trecut din start si defectiunile pe care le are masina ....

Ceea ce vreau sa spun se aplica si in cazul meu . dupa ce voi vinde masina si voi gasi masina dorita , iar omul solicita o suma apropiata de cat am eu , iar mie imi place cu adevarat masina .... atunci pun in balanta mai multe lucruri ... mai astept , mai caut , mai fac 2-3 drumuri prin tara sa vad 2-3 masini ? pentru cateva sute de euro mai astept cateva zile saptamani ?

repet, fiecare isi calculeaza banii si este responsabil de , deciziile si actiunile sale .

Pot spune ca este valabil si invers , adica pentru cateva sute de euro are rost sa astepti un alt cumparator? Poate el apare peste 1 an, sau poate peste 1 luna , poate nu e la fel de serios , poate iti da bani falsi ...

Ce ai facut tu aici nu se numeste oferta ci mai degraba o propunere sau mai bine spus ti-ai incercat norocul sa vezi daca tine :twoup: .

Asta se cheama oferta, si pana una alta este singura oferta concreta.

Si nu vad de ce te-ar interesa pe tine de oferta/propunerea/incercarea mea ?

Am vazut ca tot spui ca nu e lejera la drum....

Ce vrei sa spui?

am spus ca as vrea una mai lejera la drum ( sau sa'i schimb suspensiile din acelasi motiv ).

cand am facut aceasta remarca , am spus'o strict din punctul meu de vedere....in ideea ca eu am un bebe mic de 1 an .

masina este rigida deoarece are suspensii sport ,iar cand mergem la drum chiar si pana la parc cu baiatu , uneori mai adoarme in scaunelul lui .... si la gropi mici , drumuri denivelate ..orice "obstacol" de pe sosea se trezeste sau ii face capul ca o minge ....

masina se comporta normal,ca una sport ....dar nu mai este pt nevoile familiale ( repet, este doar o parere personala )

Ce ai facut tu aici nu se numeste oferta ci mai degraba o propunere sau mai bine spus ti-ai incercat norocul sa vezi daca tine :twoup: .

Asta se cheama oferta, si pana una alta este singura oferta concreta.

Si nu vad de ce te-ar interesa pe tine de oferta/propunerea/incercarea mea ?

mai invata si vezi ce inseamna a face o oferta

sincer nu vad rostul polemicilor pe baza ofertei de 7.000 euro ......

omul vrea omasina in banii astia, e alegerea lui ..... sper sa gaseasca ceea ce cauta ....

Eu vreau sa achizitionez un passat din 2006-2007 km putini si cu aproximativ aceleasi dotari ... sincer si mie mi'ar place sa'l gasesc la 9.000-10.000 euro cum il vreau eu, dar sunt constient ca una exact cum mi'o doresc eu ajunge undeva la 11.000-12.000 minim ....

P.S : precizez ca sunt passat-uri din 2006-2007 si la 8.500-10.000 euro . Dar sunt oare ceea ce caut eu?

Totusi cred ca mai sunt bmw-uri la vanzare inafara de a mea ... ar trebui incercat si la altii , poate cineva accepta 7.000 euro, eu nu consider ca masina mea face atat . fiecare e liber sa'si valorifice bunul personal precum crede de cuviinta , dar in limita bunului simt . eu nu cred ca am salit calul cu pretul cerut pe masina mea.

Edited by vciprian_21

incerci sa o vinzi de aproape 2 ani , ce mai astepti , o ai pusa pe toate forumurile care permit postarea altor masini , ai o oferta de 7000e las'o sa plece , nu ma intelege gresit ca nu-l cunosc pe cel care a facut oferta ,

incerci sa o vinzi de aproape 2 ani , ce mai astepti , o ai pusa pe toate forumurile care permit postarea altor masini , ai o oferta de 7000e las'o sa plece , nu ma intelege gresit ca nu-l cunosc pe cel care a facut oferta ,

:twoup: eu am masina asta de aproximativ 9-10 luni si tu spui ca incerc sa o vand de 2 ani ?!!?!?!?!?! :) care sunt alea toate forumurile pe care am postat ..... ?!?! sunt intradevar 3 - 4 site-uri : www.autovit.ro , inca un site care este tot dedicat BMW , acest site si pe forum club ford pt ca ma gandeam si la un mondeo modelul nou .....

cand spui : " toate site-urile care permit postarea ... " inseamna " foarte multe " ............

dupa cum am mai spus .... eu, personal nu as da'o pt ca imi place , dar sotia insista sa o schimbam pt ca nu se mai potriveste pt noi deoarece a aparut bebele si ne trebuie o masina mai spatioasa si mai "limuzina" .... daca se da la pretul cerut de mine , e ok si sotia va fi bucuroasa iar eu raman cu o mica parere de rau ..... daca nu se da , atunci eu voi fi bucuros dar nu voi fi "relaxat" deoarece nu mai este "in apele " ei sotia :))))

P.S : ca o mica paranteza , am luat in calcul si varianta sa dau un anunt in ziarul local la vanzari auto . :(

Edited by vciprian_21

Pentru mai multe detalii sau poze ma puteti contacta pe messenger , ID : vciprian_21

Sunt pe messenger in urmatorul interval ( programul de la servici ) :

Luni - Joi : 09:00 - 17:30

Vineri : 09:00 - 14:30

Sambata - Duminica : liber ( dar cand sunt acasa stau destul de des pe net ) .

Eu zic ca poate vin vremuri cand o sa plangi dupa oferta aia de 7000 daca ea chiar e reala,la 7500 probabil o dai daca acum e 7900 neg,iar de la 7000 la 7500 sunt doar 20 mil ce naiba..

Masina e frumoasa,bafta la vanzare.

Pai tocmai asta e " problema " , daca acuma e 7.950 FIX ( dupa cum spune anuntul ) , maine sau peste 5 luni va fi tot 7.950 ... chiar e posibil ca pretul sa creasca daca remediez problemele :twoup:

Dupa teoria asta : daca omu cere 7900 sigur lasa la 7500 asa ca , cat mai este pana la 7000 euro , dupa ce te intalnesti cu el si bati palma poti sa'i spui ca ii dai 6.700 euro daca tot era dispus pana la urma sa cedeze la 7000 cat mai inseamna 12-13 milioane ......

Pentru cei care merg pe ideea asta de "negociere - achizitie " ( dar numai pt acest gen de oameni , nu vreau sa ma considere cineva ironic ) pretul masinii este 8.500 euro ... sunt dispus sa negociez vreo 200-300 euro iar la final mai las pana la 7.900 euro .

Ce naiba , sa fim seriosi oameni buni . adica , eu daca vreau sa vand maine un frigider cu 500 ron trebuie sa'l bag mai intai la vanzare cu 800 ron ca sa am de unde sa negociez mai mult ?!?! pai daca merg pe ideea asta , posibilii cumparatori imi vor spune ca, mai bine mai pun ei 200 ron pe langa cei 800 ceruti de mine si isi cumpara unul nou ,sau a doua varianta imi vor spune ca am sarit calul si pretul este exagerat ..... pe langa argumentul ca pretul este exagerat vor veni cu zeci de exemple " dincolo era mai ieftin " si astfel incep discutii interminabile .......

Concluzi : asta e pretul cerut de mine si asta ramana . cine ar masina care vrea sa o vand in 7000 , sa'l contacteze pe, privat pe baiatul care are banii disponibili .

P.S : scuze pt postarea de mai sus , picase netul si am dat de mai multe ori " Submit "

Edited by vciprian_21

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.