Jump to content

cumpar 535d e60 sau 330cd e92

ex0rcistu

Recommended Posts

daca iti iei unu sanatos din germania ... si ii platesti taxa cam atat te duce ... chiar si peste, m-a dus pe mine 3.0d anu trecut ... vreo 22 ... (e60)

330d e92 nu cred ca gasesti vreodata sub 25-26 de mii ... mai ales cu ce optiuni o vrei tu

da stiu ca pe la 20 000 am gasit 535 bun

am acum o oferta buna pt un a5 ..vrea 25000 pe el ,ar fi cam singura masina de la audi care as lua-o doar ca imi depaseste bugetul

daca cumva aveti sau stiti ma intereseaza si cls 320d

am uitat in primu post ..sa nu aiba mai mult de 140 000km

e bine ca sti ce vrei.

stiu ce vreau doar ca abuzez umpic de criza

stiu ca in mod real nu as gasi a5 sau e92 sub 25 000 de cls nici nu ma apropiu

doar la e60 ma astept sa scada preturile ..doar a aparut noul model

si e60 imi este ca varianta de rezerva prefer ceva in 2 usi si aspectuos cat inca sunt tanar si-mi permit

Edited by ex0rcistu

am acum o oferta buna pt un a5 ..vrea 25000 pe el

De curios, e cel argintiu de pe Autovit, la 25,000?

nu de pe autovit ..e unul la mine in oras la care negociez sa mi-l dea la 21 000

am vazut si eu pe autovit la 23000 si unul la 25000

cred ca se poate negocia ceva la ele

mie de asta imi e frica cel mai mult sa iau o masina din romania ... pret prea mic pt cati km si cat de dotata e masina respectiva ... lasa loc de interpretari ... nu gasesc e90 cu motor de 2mii diesel in germania cu atatea optiuni si km precum cele din RO care sunt f dotate si f ieftine... ceva nu miroase bine

mie de asta imi e frica cel mai mult sa iau o masina din romania ... pret prea mic pt cati km si cat de dotata e masina respectiva ... lasa loc de interpretari ... nu gasesc e90 cu motor de 2mii diesel in germania cu atatea optiuni si km precum cele din RO care sunt f dotate si f ieftine... ceva nu miroase bine

da am vazut si pe mobile toate au 200 000 km doar cele din romania la aceleasi preturi 100 000 km (vb de orice model in general)

cam suspect si pentru mine de aceea prefer masina din germania .

vreau masina de 20-22 000 . cumpar un e60 535d si se parcheaza unu 520d langa tine valoreaza 12000euro si nu se vede nici o diferentza. de accea vreau ceva mai exclusivist si cat mai nou(an si km) ...am mai avut bmwuri si dupa 150 000km incepi sa cam bagi bani in ele .

stau deja de 7 luni fara masina si is dispus sa mai stau inca 7 luni pana gasesc ceva frumos si sa merite 20 000

vreau masina de 20-22 000 . cumpar un e60 535d si se parcheaza unu 520d langa tine valoreaza 12000euro si nu se vede nici o diferentza. de accea vreau ceva mai exclusivist si cat mai nou

Pai tu vrei 535d la 22k?! :twoup: ... si mai vrei sa fie si cat mai nou. De ce nu-ti iei 520d, daca tot nu se vede nicio diferenta intre ele? (cu toate ca la bugetul tau nu te poti incadra nici la un 520d cu adevarat bun, >2008, 2009)

De asta au samsarii succes la noi, ca tot romanul vrea sa-si ia ultima fitza dar n-are bani nici de un entry-level, si atunci intervin baietii cu masinile manarite si cu km REALI.

Edited by EQUANT

vreau masina de 20-22 000 . cumpar un e60 535d si se parcheaza unu 520d langa tine valoreaza 12000euro si nu se vede nici o diferentza. de accea vreau ceva mai exclusivist si cat mai nou

Pai tu vrei 535d la 22k?! :twoup: ... si mai vrei sa fie si cat mai nou. De ce nu-ti iei 520d, daca tot nu se vede nicio diferenta intre ele? (cu toate ca la bugetul tau nu te poti incadra nici la un 520d cu adevarat bun, >2008, 2009)

De asta au samsarii succes la noi, ca tot romanul vrea sa-si ia ultima fitza dar n-are bani nici de un entry-level, si atunci intervin baietii cu masinile manarite si cu km REALI.

sti de ce ma gandesc sa trec la audi? pt ca pe forumul lor parca exista umpic de mai mult bun simt si respect (respect din partea lor pentru bmw-isti si motoarele bmw ,cat despre noi aici pe forum sunt putini cu bmw care sa nu spuna nasoale de audi... in fine)

care e problema ta daca eu atata dispun pentru o masina ? 22 000 pt un 535 cu niste dotari basic piele navi mare si incalzire sub 140 000km

nu am spus nimic de 2008,2009

cat despre 520d mi se pare la fel ca la e39 ca i se potriveste vorba aia "benzina pentru masina motorina pentru tractoare gazul pentru gatit"

si stai calm ca 535d la 22k e al dreq de scump

Edited by ex0rcistu

Nu neg, insa depinde ce intelegeti voi prin "cat mai nou"; eu unul ma gandesc la o masina care este inca in garantie.

@ex0rcistu - postul meu ti-a lasat impresia de lipsa de respect? ca in niciun caz nu asta a fost intentia.

@baronu25 - daca nu ma insel era 535i, si nu tot ce zboara se mananca (aviz de ce spuneam mai devreme vis-a-vis de samsari si masini manarite)

Edited by EQUANT

Nu neg, insa depinde ce intelegeti voi prin "cat mai nou"; eu unul ma gandesc la o masina care este inca in garantie.

@ex0rcistu - postul meu ti-a lasat impresia de lipsa de respect? ca in niciun caz nu asta a fost intentia.

@baronu25 - daca nu ma insel era 535i, si nu tot ce zboara se mananca (aviz de ce spuneam mai devreme vis-a-vis de samsari si masini manarite)

a fost un 535d s-a dat la 16000 al unui user vio_ parca ...care acuma are un 530d de vanzare la exact acelasi nr de kilometri 141k ...deci se stie !!!

cat despre nou la mine conteaza kilometri .prefer 2005 cu 130k decat 2008 cu 200k

fara masina am ramas din 6 noiembrie .iarna am gasit cateva 535d la 18k doar ca atunci si germania o ducea umpic mai rau.acuma unu (care intr-adevar l-as cumpara e pe la 18-19 fara drum taxa asigurari.... alea alea)

sti de ce ma gandesc sa trec la audi? pt ca pe forumul lor parca exista umpic de mai mult bun simt si respect

Apropo de respectul si bunul simt de care vorbeai tu: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...t&p=1159500

Frumos, n-am ce zice :twoup:

cand itzi spune 1 om ca esti beat nu-l crezi cand itzi spun 10 te retragi .

daca eu sunt cel care a exagerat acolo ma retrag

• 2 weeks later...
Rezerva cel putin 3 masini inainte sa pleci in Germania. Poti avea surpriza ca ceva la una din ele nu e in regula sau nu iti place. Pozele nu sunt relevante 100%. Eu asa am facut acum un an si am cumparat-o pe a patra. Masina aratata de tine e un pic prea ieftina ca sa fie ok. Pregateste-te pt inca 1-2 mii in plus daca vrei cu paket M si nu o sa-ti para rau. Nu o cumperi in fiecare zi. Bafta si asteptam vesti.