Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand panou instrumente de bord

Recommended Posts

Cum scrie si titlul anuntului, vand panou instrumente de bord(ceasuri de bord) pentru BMW e36.

Au fost date jos de pe un coupe, 318is - au pe kilometraj si turometru 260 km/h,respectiv 7000 ture.

Instrumentele merg fara nici o problema, nu agata, nu fac probleme, display-ul merge bine.

Ceasurile au plasme montate pe ele - si se vand asa. Daca dau jos plasmele s-ar putea sa ramana urme, si prefer sa le dau asa.

Kilometrajul indica 260 mii km.

DE PE CEASURI AU FOST DATE TOATE BECURILE JOS(le-am dat eu jos, pentru a avea cateva de rezerva)

Pret 150 RON negociabil.

Preferabil in TM, pentru a le putea face o proba inainte sa le cumparati, dar trimit oriunde in tara.

Telefon 0762041590

id mess: ovidel_ovidutz(dar ziua sunt la serviciu)

revin cu cateva poze diseara.

Cum scrie si titlul anuntului, vand panou instrumente de bord(ceasuri de bord) pentru BMW e36.

Au fost date jos de pe un coupe, 318is - au pe kilometraj si turometru 260 km/h,respectiv 7000 ture.

Instrumentele merg fara nici o problema, nu agata, nu fac probleme, display-ul merge bine.

Ceasurile au plasme montate pe ele - si se vand asa. Daca dau jos plasmele s-ar putea sa ramana urme, si prefer sa le dau asa.

Kilometrajul indica 260 mii km.

DE PE CEASURI AU FOST DATE TOATE BECURILE JOS(le-am dat eu jos, pentru a avea cateva de rezerva)

Pret 150 RON negociabil.

Preferabil in TM, pentru a le putea face o proba inainte sa le cumparati, dar trimit oriunde in tara.

Telefon 0762041590

id mess: ovidel_ovidutz(dar ziua sunt la serviciu)

revin cu cateva poze diseara.

:

din pacate nu mai pot edita primul mesaj, asa ca sunt nevoit sa postez din nou - pozele promise

ceasurile propriuzise:

post-27118-1276295745_thumb.jpg

modelul de plasme

post-27118-1276295764_thumb.jpg

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.