Jump to content

Vand accesorii tuning BMW

Guest

Recommended Posts

Toate produsele sunt noi si vin insotite de factura [obligatoriu] si certificate de garantie unde este cazul.

Preturile sunt exprimate in RON continand TVA si discountul acordat membrilor BMW CLUB.

Se expediaza in tara prin firma da curierat FanCourier.Taxa de transport este cuprinsa intre 22-28 RON si trebuie achitata de comparator.

Poze la cerere pentru a nu umple spatiul pe server.

Pentru inceput apar doar cateva produse in lista.Se va actualiza in cel mai scurt timp.

Faruri BMW E46 98-01 cu lupa si angel eyes [interior negru] 1199 RON

Faruri BMW E90 si E91 cu lupa si angel eyes [interior negru] 1399 RON

Stopuri BMW E90 full led alb/rosu 799 RON

Stopuri BMW E90 full led fumurii 899 RON

Stopuri BMW E60 LED alb rosu 999 RON

Stopuri clare rosu cu alb BMW E36 sedan (4usi) 520 RON

Stopuri cu led BMW E36 sedan (4 usi) 650 RON

Spoiler fata BMW Seria 3 E46 M ethnic fara proiectoare 920 RON

Spoiler fata BMW Seria 3 E46 M ethnic cu proiectoare 1199 RON

Inele bord cromate BMW E36 : 99 RON

Inele bord cromate BMW E30 : 99 RON

Saptamana viitoare disponibile din nou in stoc si pentru E39 , E46

Semnale laterale albe BMW E39 – 99 RON

Set semnale clare BMW E46 (2001-2005) 960692 – 119 RON

Set semnale laterale fumurii BMW E46 (1998-2001) – 119 RON

Multe modele de semnale disponibile pentru orice model de BMW , crom , clare , smoked etc. Pentru mai multe detalii PM

Ceasuri plasma diverse modele 160 RON setul

Grile capota cromate BMW E39 – 199 RON

Grile capota negre BMW X5 FL 2004+ 270 RON

Multe modele disponibile

Pleoape din plastic + banda dublu adeziva pentru montaj

Pleoape BMW E36 – 85 RON

Pleoape BMW E46 98-01 – 85 RON

Pleoape BMW E46 01-05 – 90 RON

Pleoape BMW E46 coupe – 75 RON

Pleoape E90 99 RON

Pleoape E39 99 RON

Lista va continua

Multumesc

Pentru mai multe detalii PM , email : vanzari@bmw-shop.ro

post-7846-1276278317_thumb.jpg

post-7846-1276278324_thumb.jpg

post-7846-1276278352_thumb.jpg

Edited by zippo

farurile sunt marca Depo.Dintre firmele aftermarket sunt printre cele mai ok.Au lupa din sticla nu din plastic.La unele marci au venit cu lupa din plastic si au un sticker ce te informeaza ca ar fi bine sa nu instalezi instalatii HID[xenon]

Pot aduce si packet complet M tehnic 2 .Daca doresti iti pot spune un pret pe PM.

farurile sunt marca Depo.Dintre firmele aftermarket sunt printre cele mai ok.Au lupa din sticla nu din plastic.La unele marci au venit cu lupa din plastic si au un sticker ce te informeaza ca ar fi bine sa nu instalezi instalatii HID[xenon]

Pot aduce si packet complet M tehnic 2 .Daca doresti iti pot spune un pret pe PM.

astept,mersi

astept,mersi

sau lasa si un nr de tel si te sun eu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...

Daca am vazut ca tot insista colegul, am aruncat si eu un ochi pe site-ul tau/vostru. La MAJORITATEA prodselor aveti acelasi pret ca si aici!! 9doar 3-4 produse sunt mai ieftine pe forum!!). Deci, ca de obicei, NU exista niciun pret "avantajos", niciun discount pentru membrii forumului, desi TU l-ai declarat in primul post (fara sa ti-l fi solicitat cineva!!!). De ce ne mai miram ca masini, care aici sunt la vanzare la 10,000 euro, se scot pe alte site-uri la 8,500?????

Bafta la vanzare! Si, multumim pentru ..."promotiile" excelente!

Exact ce spuneam. Pai tu in loc sa faci o reducere modica pentru bmwclub, tu aici le vinzi mai scump ? Stopurile de mai sus la 520ron, vad ca pe site sunt 360ron. Buna asta.

Ai dreptate: pe site-ul lor pretul e de 360 lei si aici, le vinde cu 520 lei!!!!!

Pentru ..."cunoscatori", eu cred ca e un pret imbatabil!!!!!

este chiar atat de greu de inteles ca pretul de aici este un pret vechi? Colegul de pe forum a specificat ca a vazut stopurile pe site ....automat a vazut si pretul de pe site ! Ce oameni :D

Oricum bagatorii in seama sunt bineveniti! S-au terminat masinile si nu mai aveti ce comenta? :popcorn:

este chiar atat de greu de inteles ca pretul de aici este un pret vechi? Colegul de pe forum a specificat ca a vazut stopurile pe site ....automat a vazut si pretul de pe site ! Ce oameni :D

Oricum bagatorii in seama sunt bineveniti! S-au terminat masinile si nu mai aveti ce comenta? :popcorn:

Vechi? Care pret vechi? I-ai dat pretul de 520 lei, IERI!!! In plus, ti-am spus ca m-am uitat de curiozitate pe site-ul tau si NU avem niciun discount! Ba, dupa cum vede toata lumea, aici vinzi mai scump!!!

De aceea este mai "convenabil" sa cumperi piese originale si de la reprezentante sau firme consacrate!! Scapi si de aceste ..."ocazii, pentru membri, pentru cunoscatori" si ai si garantia ca piesa ESTE de origine, cum trebuie! Nu te mai chinui cu toate chinezariile scumpe si proaste!

Bafta la vanzare!

tu esti "senzational" omule.Tara asta isi merita soarta.Omul a vazut pretul si produsul pe site!Nu ma mai agit sa iti raspund ca deja primesti prea multa atentie!succes

Stopuri clare rosu cu alb BMW E36 sedan (4usi) 520 RON ....verifica pretul pe site la momentul actual.

Exact!! "senzational" se traduce prin ...atent si, eventual, informat, nu?

Asta am facut si eu si colegul din Giurgiu: am comparat pretul pe care l-ai oferit AICI cu cel pe care-l oferi pe site-ul tau. Si, AICI vinzi mai scump!!! Asta e tot. Daca nu insista colegul (care are dreptate), nu faceam efortul de a "rasfoi" printre chinezariile tale. Sincer! Poate pe asta te bazezi si tu: ca lumea nu mai sta sa caute alte chinezarii; le ia pe cele pe care le gaseste primele!!!

Verifica cand a fost creat acest topic.Preturile au suferit modificari intre timp.Am specificat foarte clar ca pentru detalii PM sau telefon.Te rog sa ignori toate anunturile de la aria vanzari ca deja te-ai mutat la colegul brandex.Ne-ai face o mare favoare daca nu ne mai deranjezi inutil pe viitor.Se vede unde ai studiat.stima

Rog un moderator sa faca curatenie pe topic.Multumesc

Verifica cand a fost creat acest topic.Preturile au suferit modificari intre timp.Am specificat foarte clar ca pentru detalii PM sau telefon.Te rog sa ignori toate anunturile de la aria vanzari ca deja te-ai mutat la colegul brandex.Ne-ai face o mare favoare daca nu ne mai deranjezi inutil pe viitor.Se vede unde ai studiat.stima

Rog un moderator sa faca curatenie pe topic.Multumesc

Dupa cum ai observat, am verificat preturile. Si, nu doar eu!! In plus, parca , regulamentul spune ca preturile trebuie AFISATE, nu trimise pe PM sau mail. Deci, rog un moderator sa faca aplicarea regulamentului!! Multumesc

PS. AI grija doar de "ofertele"tale imbatabile, pe PM. Brandex NU vinde cu 2-3 preturi: ce afiseaza, aia ramane.

Am specificat foarte clar ca pentru detalii PM sau telefon

Ne-ai face o mare favoare daca nu ne mai deranjezi inutil pe viitor.Se vede unde ai studiat.stima

Pe acest forum toate detaliile se dau OBLIGATORIU pe topic, nu prin telefon, mail sau PM. In caz contrar topicul se inchide.

Pe acest forum oricine poate comenta in sectiunea de Mica Publicitate orice probleme legate de subiectul topicului, cum ar fi, dar fara a se limita la : pret, calitate produse, seriozitate vanzator, etc.

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.