Jump to content

Vand interior piele e36 sedan recaro NOU

Recommended Posts

Am un interior de bmw e36 sedan, recaro, scaune incalzite, piele neagra noua. Adica e tapitat la firma profesionala. Arata ca nou.

Pretu este de 700 euro si contine banchete , tetiere spate si scaune fata. Pun doua poze informative, dar o sa mai faca sotul meu maine.

Sotul meu adat 800 euro numai tapitatul, am factura..insa a vanut masina intre timp.

post-36204-1276281753_thumb.jpg

post-36204-1276281768_thumb.jpg

Edited by lucica_z3

Pai de ce exagerat daca am factura de 800 euro tapitatul in piele naturala? Nu mai pun scaunele si banchetele care costa si alea, fie ele chiar si textil.

Noi stam in Italia, dar sotul meu vine in tara (Bucuresti ) pe 21 si le ia cu el.

Edited by lucica_z3

Tocmai m-am interesat zilele astea la niste prieteni care si-au tapitat scaunele cu piele... iese cam la fel poate mai bine - Avantajele sunt ca iti alegi tu materialul si toata treaba te duce cam 500E maxim cu plafon.. fete de usi, volan, husa schimbator/frana de mana....

Sper sa nu imi iei in nume de rau ca nu ma incalzeste deloc cu cat vinzi scaunele... dar pretul mi se pare exagerat, si unii colegi de forum ar trebui sa stie si cum merge piata. Bafta la vanzare

Pretul tau poate e OK in italia, dar in romania e mai criza ca acolo... si 200E dupa parerea mea e un salariu al unui muncitor la metro - deci conteaza

Stima

Ioan

Edited by Francezu`

• 2 weeks later...

O veste trista pentru forumisti :twoup: . De suparare ca a fost banat pe acest forum, @mar33 a trecut de partea cealalta si a iesit la agatat clienti dandu-si nume de domisoara.

Dupa cum se alinta singur cu rautacioasa :

Nu vreau sa par rautacioasa

si dupa piesele pe care se chinuie sa le vanda, se pare ca a inceput sa-i placa semering-ul ...

Piei drace ! Ban forever pentru inca o clona.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.