Jump to content

chip tuningul- facatura sau realitate

al_padrino

Recommended Posts

La raspunsul pe care mi l-ai dat:"Pai explicatia este evidenta, daca nu cunosti nu poti decat sa banuiesti",pana sa modifici postul :blink: ,imi mentin raspunsul,habar nu ai ce faci.

In general dau raspunsuri evazive la intrebarile care dupa parerea mea nu isi au rostul.

Pana una alta nu ai voie sa iti faci reclama aici,nu ai negociat cu administratorul.In momentul cand vei avea aprobare(si daca vei avea),sa iti faci reclama,mai discutam.

121670[/snapback]

Ai dreptate acum am citit regulamentul si sper sa obtin aprobarea administratorului, este greseala mea ca nu am citit de la inceput.

Am vrut sa dau mai multe lamuriri cu privire la titlul topicului si am ajuns sa imi fac reclama.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pai explicatia este evidenta, daca nu cunosti nu poti decat sa banuiesti.

:blink:

Multi in acest post isi dau cu parerea daca este bun sa nu chip tuning-ul, daca uzeaza sau nu motorul, daca merita banii sau nu etc.

Pt mine este foarte util sa stiu cum gandesc clientii mei, astfel pot sa imi promovez mai bine softurile si sa ofer mai multe detalii.

Din experienta pe care o am pana acum cu clientii am reusit sa ii grupez in 2 categorii:

1 - cei care vor chip tuning, isi fac si nu au nici o problema stresandu-se ca li se uzeaza motorul cu 3% in plus fiind super multumiti de performante.

2 - cei care "ar vrea" tuning, nu prea le vine sa dea banii, si ori isi fac si stau stresati de cate ori au o problema cu masina ca "poate e de la chip" ori renunta la idee si nu isi mai fac deloc.

Peste 80% dintre clientii cu masini turbo-diesel mi-au spus ca nu ar mai merge cu masina fara chip.

121665[/snapback]

omule...cei ce vor chip tuning si nu se gindesc la motor sint oameni care asi permit si poate la anul asi iau altceva .....eu de exemplu nu schimb masinile ca pe sosete ....si am de gind sa pastrez acest e39 ....pina o ajunge caldare de fiare ...

ma tenteaza ideea cu chip tuningul ...dar dupa cum am mai spus( am avut o experienta nereusita cu loganul) si nu as vrea sa dau iar niste bani aiurea ca apoi sa incerc sa ma auto-comving ca merge mai bine masina ........ iar pentru mine si pentru mintea si sufletul meu VREAU sa simt la modul serios o modificare a cuplului si puterii .... iar cind voi chip'tuning'istii..... mai veniti si cu chestii de genul "consuma mai putin '"...scuza ma dar la unul ca mine care inca nu mi curge scuipat' din gura .... NU PRINDE

TE ROG FRUMOS TOTUSI SA MI SPUI LA UN 525 DIESEL CE POTI FACE ... MAcar informativ ..... si eventual un pret

530d E39 Original 184PS/390Nm Dupa tuning 220PS/510Nm

530d E39 original 193PS/410Nm Dupa tuning 225PS/510Nm

Acestea sunt datele date de firma din Austria.

Iti garantez ca vei simti cresterea de cuplu si nu se va mai repeta experienta pe care ai avut-o cu logan-ul.

Mai mult fiind primul client de pe forum o sa iti fac un pret special.

OK din puctul meu de vedere este inchis topicul , am spus ce aveam de spus.

Pt cei interesati o sa apara un post la mica publicitate cu o reducere de pret special pt membrii forumului, acolo voi oferi mai multe detalii.

Edited by scandy