Jump to content

[Dezmembrez] e39 an 2000

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma intereseaza electromotorul!Nu am reusit sa-ti trimit nimic pe pm deoarece nu aveam destule posturi ;-))

Da-l si tu la 250 si batem palma!!!

Daca nu e prea mult i-mi spui si mie ca-ti km avea masina

Respect pentru promtitudine!!!!

Ma intereseaza electromotorul!Nu am reusit sa-ti trimit nimic pe pm deoarece nu aveam destule posturi ;-))

Da-l si tu la 250 si batem palma!!!

Daca nu e prea mult i-mi spui si mie ca-ti km avea masina

Respect pentru promtitudine!!!!

masina avea in jur de 170.000 km.electromotorul functioneaza perfect .nu are nimic rupt la el.a fost demontat cu grija.pretul este 300 lei.mai ieftin de atat nu gaseseti si este un pret corect.salut.

• 2 weeks later...
Salut gasesc la tine 2 cabluri unul de date aprox. 59 cm /6 pini( 61126904074 )-care face legatura intre modulul radio bm54 din porbagaj si magazie, iar celelalt este de alimentare 3 pini ( 61129410959 )? Acestea se potrivesc la modelele : x5, x3, e39, e46 - cu navigatie si modul radio in porbagaj

salut

pt e39 2002 daca ai:

cheder dreapta fata

senzor temperatura exterior

motorasul de la oglinda dreapta, dar motorasul pt rabatare oglinda si nu pozitionare

scut de metal

imi trebuie banda de afisaj din bord, unde arata km, la mine e varianta aia lunga si nu despartita in 3

senzori de parcare

mersi

• 4 weeks later...

salut

pt e39 2002 daca ai:

cheder dreapta fata

senzor temperatura exterior

motorasul de la oglinda dreapta, dar motorasul pt rabatare oglinda si nu pozitionare

scut de metal

imi trebuie banda de afisaj din bord, unde arata km, la mine e varianta aia lunga si nu despartita in 3

senzori de parcare

mersi

doar chederul de la portiera dreapta fata mai este.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.